Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Adelin TRAPAS v saune: UPS, neudržala to!

Adela Vinczeová Zobraziť galériu (3)
Adela Vinczeová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Moderátorka Adela Vinczeová sa nikdy netvári, že je niečo viac ako iní ľudia. A nemá problém podeliť sa o svoje trapasy. Jeden sa jej stal aj v saune!

Adela Vinczeová má na RTVS svoju reláciu Trochu inak, kde naposledy privítala aj odborníka na saunovanie. Ten priniesol tradičný saunovací klobúk, ktorý má zabezpečiť, aby sa naša hlava v tom teple neprehriala. 

Adelin TRAPAS v saune:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Adele sa tento kúsok zdal naozaj zvláštny a nechápala, prečo musí byť taký vysoký. Dlhý špic vraj slúži na to, aby sa ľudia vo dverách sauny zohli a podľa tradície sa tak poklonili saunovým škriatkom. „Poviem ti, že keby takto niekto vošiel do sauny a toto urobí, tak všetka moja tolerancia... Ja by som sa začala strašne smiať,” priznala moderátorka. 

A aby nezostalo len pri tom, že sa vysmieva z niekoho iného, dodala aj svoj vlastný trapas zo saunovania. „A to ja som si v saune prdla raz nahlas. To ja mám skúsenosti s hanbou v saune. Môj muž sa našťastie tváril, že nič nepočul. A ja som do toho, že: Myslíš, že to počuli?” prezradila hosťom aj divákom zážitok, pri ktorom sa prinajmenšom začervenala. 

Adelin TRAPAS v saune:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Adela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu