Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

PROBLÉMY krásky z markizáckej šou: ZADRŽALI ju na letisku!

Mishala Orth Zobraziť galériu (4)
Mishala Orth (Zdroj: TV Markíza)

LOS ANGELES - Tak takto si to určite nepredstavovala! Mishala z markizáckej šou Love Island sa chystala do Ameriky, no na letisku ju zadržali ako podozrivú osobu a do krajiny ju nepustili!

Mishala Orth si hľadala lásku v šou Love Island, okrem milujúceho partnera je však jej snom aj hudobná kariéra. „Tí, čo ma sledujete pravidelne, viete, že sa mi splnil sen. Podpísala mi zmluvu nahrávacia spoločnosť v Amerike,” prihovorila sa brunetka svojim fanúšikom na TikToku. 

Mishala v šou Love Island
Zobraziť galériu (4)
Mishala v šou Love Island  (Zdroj: TV Markíza)

Práve preto sa pred nejakým časom vybrala za oceán, no cesta nevyšla podľa jej predstáv. „Nebola som teraz vôbec online, napísala som, že potrebujem vstrebať, čo sa mi stalo,” priblížila v úvode svojho rozprávania. Keď totiž vystúpila v Los Angeles z lietadla, neprešla kontrolou. 

„Vybrali si ma na prehliadku, asi vyzerám, že pašujem drogy alebo robím niečo ilegálne. Začal ma spovedať, čo tam robím...” povedala Mishala s tým, že pracovníkovi letiska sa nepozdával jej minuloročný pobyt. V Amerike strávila 3 mesiace a ochrankárovi prišlo podozrivé, že si mohla dovoliť také dlhé prázdniny. 

Brunetka vysvetľovala, že o tom dlho snívala a šetrila na to celý život. Lenže muž ju podozrieval, že v krajine pracovala načierno. A tak sa podrobila ďalšiemu výsluchu. „Snažili sa ma asi zlomiť, aby zo mňa niečo dostali,” poznamenala. 

PROBLÉMY krásky z markizáckej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TikTok MO)

Mishalu zavreli na 24 hodín do miestnosti bez okien, kde už boli umiestnení rôzni utečenci. „Dostanete tam svoju stoličku, vodu, kávu a žiadne jedlo, len nejaké krekry. Ľudia tam kričali a plakali,” opísala. Hoci vedela, že nič zlé neurobila, atmosféra sa na nej podpísala. „Zrazu som bola úplne v prdeli, plakala som,” priznala. 

Nemala pri sebe ani mobil, a tak nemohla nikoho kontaktovať. Nebolo jej vraj dovolené zavolať ani právnikovi. „Úplná bezmocnosť,” skonštatovala s tým, že niektorí tam v týchto podmienkach trávili už tri dni. Mishalu napokon pustili s tým, že sa má vrátiť domov a vybaviť si ešte nejakú pečiatku, s ktorou ju potom do USA pustia. „Takže v pohode, ale bolo to fakt ťažké,” povedala. 

Smola však úplne neskončila. Keďže sa chystala stráviť v Amerike dlhší čas, mala veľa batožiny. „Mala som celý svoj život v troch kufroch a moje kufre sa stratili,” prezradila s tým, že aktuálne má iba pár kúskov oblečenia. Mladá umelkyňa je však odhodlaná všetky prekážky prekonávať a nenechať sa zastaviť v ceste za svojím snom. 

PROBLÉMY krásky z markizáckej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: Mishala Orth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu