Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česká speváčka NALOŽILA svojmu "EX": Keď ju POBOZKAL, bolo to vraj ODPORNÉ... Celý čas KLAMAL!

Všetko sa dozvedela neskoro! Zobraziť galériu (4)
Všetko sa dozvedela neskoro! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Šou Love Island si od začiatku vysielania získala mnoho fanúšikov. A hoci je na obrazovkách ešte len pár týždňov, vyzerá to tak, že niektorí účastníci našli vo vile lásku, ktorá prerastie aj do reality. Rovnaké šťastie nemala speváčka Mishala. Temperamentná kráska z Česka totiž z hry vypadla, a to práve kvôli tomu, s kým tvorila pár.

Mishala sa dala počas párovania dokopy s Tomášom zo Slovenska. Ten ju prebral sympaťákovi Vildovi, čím si pohneval mnohých divákov, ktorým už beztak nebol veľmi sympatický.

No a aby toho nebolo málo, ukázalo sa, že je aj poriadny klamár, keď vo vile pošpinil práve Vilda. Tomáš totiž všetkým narozprával, že ryšavý tanečník intrigoval a chcel rozbiť jeden z párov. To však plánoval on sám s dnes už bývalým súťažiacim Vaškom, ktorý sa rovnako ako on vo vile veľmi dlho nezdržal. 

Vytvorenie páru s Tomášom stálo Mishalu miesto vo vile.
Zobraziť galériu (4)
Vytvorenie páru s Tomášom stálo Mishalu miesto vo vile.  (Zdroj: TV Markíza)

Na to všetko však Mishala prišla až v čase, keď vypadla a pozrela si dovtedy vysielané diely, kde sa ukázalo, čo Tomáš robil a hovoril za jej chrbtom. A priznala, že ju to poriadne naštvalo! Viac sa dozviete v našom rozhovore nižšie, kde otvorene prehovorila o vzťahu Nathana a Tess, ktorí spolu podľa nej nezostanú...

Česká speváčka NALOŽILA svojmu "EX": Keď ju POBOZKAL, bolo to vraj ODPORNÉ... Celý čas KLAMAL! (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: TomášLove IslandMishala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu