Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známe Češky sa POBILI: Nedarovali si to... Bolo to DRSNÉ!

Bolo sa na čo pozerať! Zobraziť galériu (2)
Bolo sa na čo pozerať! (Zdroj: Instagram Redface)

PRAHA - V sobotu večer sa fanúšikovia bojových športov tešili na poriadnu nálož nadupaných zápasov. Do ringu sa postavili nielen muži, ale aj známe Češky, ktoré si to vôbec nedarovali! Bolo to poriadne drsné.

V sobotu večer sa v jednej pražskej aréne konali bojové zápasy. Každý fanúšik tohto umenia si dozaista prišiel na svoje. V ringu sa neukázali len muži, ale proti sebe sa postavili aj ženy. A to súťažiaca zo Survivor Žaneta Skružná a exfarmárka Dagmar Kubinová.

Druhá menovaná sa už raz mala pobiť v zápasníckom ringu, no kvôli zraneniu jej súperky, sa zápas nakoniec neuskutočnil. Dagmar vtedy neskrývala sklamanie, ale po pár mesiacoch jej prišla ďalšia ponuka, ktorú sa rozhodla prijať. Po príprave, do ktorej dali obe dievčatá maximum sa včera večer postavili zoči-voči.

Ako bolo deň pred "bitkou" známe, Dagmar nesplnila svoju váhu o 400 gramov. Žaneta sa aj napriek tomu rozhodla ísť do toho a nemá čo ľutovať! Svojej súperke nedala šancu a v druhom kole jej dala TKO. Blondínka už totiž ďalej nemohla pokračovať. Klobúk dolu pred ich výkonom, máloktorá žena by sa dala na niečo takéto nahovoriť!

Viac o téme: FarmaSurvivorDagmar KubinováŽaneta Skružná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu