Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Daniele Kralevich sa VLÁMALI do domu: Bolo to NA OBJEDNÁVKU... Zvažuje OCHRANKU!

Daniela Kralevich sa bojí o svoj život. Zobraziť galériu (2)
Daniela Kralevich sa bojí o svoj život. (Zdroj: Facebook D.K.)

BRATISLAVA - Módna návrhárka Daniela Kralevich (36) sa nedávno zobudila do desivého rána. Zo spánku ju vytrhol alarm... Do jej rodinného domu v Bratislave sa totiž ktosi pokúšal vlámať. Nebolo to prvýkrát a myslí si, že išlo o akciu na objednávku. Zvažuje preto ochranku!

Daniela Kralevich prežíva v posledných rokoch veľmi turbulentné obdobie. Po poslednom zážitku sa však začína obávať o vlastný život. Približne pred týždňom sa totiž zobudila na alarm – ktosi sa jej pokúsil vlámať do domu. „Dnes som sa po rokoch zobudila na alarm, ktorý asi zobudil ulice až po hlavnú,“ zverejnila na sociálnej sieti Facebook Kralevich a pridala aj fotku poškodených dverí. 

Nejde pritom o prvý pokus o vlámanie. „Ide už o niekoľký pokus vniknutia do môjho domu a na pozemok. Pred 3 rokmi sa pokúsili dostať do domu aj na pozemok, rozstrieľali mi čelné okno na aute, ktoré stálo za plotom, neskôr mi zabili psa, japonskú Akitu Inu a o niekoľko dní sa pokúsili dostať do domu opäť,“ porozprávala pre Topky.sk Daniela. 

Daniele Kralevich sa VLÁMALI
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Medzičasom sa vraj udiali ďalšie veci, ktoré síce pôsobia bezvýznamne, no v súvislosti s predchádzajúcou skúsenosťou naháňajú strach. „Pred pár dňami sa však pokus o vlámanie zopakoval. Najprv začal brechať a zúriť môj pes pri dverách (teraz mám americkú Akitu) a o chvíľu nato sa spustilo poplašné zariadenie. Takže sa páchateľ do domu nedostal a zostala opäť "len" poškodená zárubňa,“ opísala nám nepríjemné chvíle Kralevich. V minulosti pokus o vlámanie nahlásila polícii. 

„Naposledy to riešila kriminálna polícia, brali sa odtlačky, riešilo sa prestrelené okno na aute. Keďže sa nevyriešilo nič, je môj postoj k trestným oznámeniam skôr skeptický a začínam ich vnímať ako stratu času,“ priznala módna návrhárka, ktorá aktuálne zvažuje, že si zabezpečí bodyguarda: „Momentálne mám len šoféra a uvažujem, že budem mať na nejaký čas zase ochranku, keďže tuším, odkiaľ to opätovne začína.“ Na otázku, či si myslí, že išlo o akciu na objednávku, odpovedala: „Áno, som si istá na 110%.“ 

 

Dnes som sa po rokoch zobudila na alarm, ktorý asi zobudil ulice až po hlavnú. Teraz viac, akokedykolvek predtým som...

Posted by Daniela Kralevich on Saturday, August 26, 2023

 

Viac o téme: Daniela Kralevich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu