Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známi muži sa VYZLIEKLI pre dobrú vec: Šmahel ako Juan z telenovely… Ženy, budete NAMÄKKO!

Známi muži podporili charitatívnu akciu! Zobraziť galériu (29)
Známi muži podporili charitatívnu akciu! (Zdroj: Ján Zemiar )

ČATAJ - Známi muži odhodili tričká a postavili sa pred objektív pre dobrú vec! Tehličky na bruchu ukázali napríklad exmoderátor Martin Šmahel, futbalista Juraj Kucka či raper Majself. Ženy, pozerajte!

V areáli Kone ľuďom bolo poriadne horúco. Občianske združenie sa totiž spojilo s fotografkou Natáliou Jakubcovou a známymi osobnosťami pre dobrú vec. Spoločnými silami sa postarali o to, aby sa mohol predávať charitatívny kalendár pre rok 2024, v ktorom budú hviezdiť zachránené kone či psy spolu s celebritami.

Známy hudobník sa VYZLIEKOL pre dobrú vec: Ženy, budete NAMÄKKO! (Zdroj: Maarty)

Do Čataja prišli napríklad herec Braňo Deák, raper Michael Švehla alias Majself, futbalista Juraj Kucka či exmoderátor Martin Šmahel. A poslední traja menovaní nemali problém ani odhodiť svoje tričká a postaviť sa pred objektív hore bez. „Akurát pred chvíľou som nad tým rozmýšľal a nie som si úplne istý, či je to prvá skúsenosť, ale rozhodne bude patriť medzi prvé,“ vyjadril sa Majself pre Topky.sk.

Charitatívnu akciu podporil herec Braňo Deák
Zobraziť galériu (29)
Charitatívnu akciu podporil herec Braňo Deák  (Zdroj: Ján Zemiar)

Fúha, ženy pozor! Martin Šmahel vyzeral doslova ako z telenovely Skrytá vášeň. Nápadne pripomínal Juana, len s krátkymi vlasmi. Raper Majself a futbalista Juraj Kucka predviedli nielen dokonalé telá, ale aj svoje tetovania. Samotný Kucka zapózoval aj s tým, čo je jeho srdcu najbližšie, a to s futbalovou loptou.

Známi muži sa VYZLIEKLI
Zobraziť galériu (29)
 (Zdroj: Topky.sk)

Charitatívnu akciu podporil aj futbalista Juraj Kucka
Zobraziť galériu (29)
Charitatívnu akciu podporil aj futbalista Juraj Kucka  (Zdroj: Ján Zemiar)

Prišiel aj známy raper Majself
Zobraziť galériu (29)
Prišiel aj známy raper Majself  (Zdroj: Ján Zemiar)

My vám v najbližších dňoch prinesieme videorozhovory s Braňom Deákom, či modelkou Soňou Štefkovou, ktorá celú akciu zastrešovala. Nezabudnite podporiť túto krásnu vec, pre ktorú sa spojilo mnoho šikovných ľudí. Výťažok z predaja charitatívneho kalendára poputuje spomínanému združeniu.

Nižšie nájdete zábery zo zákulisia fotenia, počas ktorého panovala dobrá nálada po celý čas. Vyššie si môžete vypočuť rozhovor s Majselfom, ako si zatiaľ užíva leto.

Viac o téme: Martin ŠmahelBraňo DeákMajself
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu