Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Daniela z Twiins prišla o dieťatko: Zdravotné komplikácie… Znova ju museli OPEROVAŤ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram D.N.)

BRATISLAVA - Len pred dvomi dňami verejnosť prekvapila správa, že Daniela Nízlová a Victor Ibara už viac netvoria pár. Táto informácia bolo o to šokujúcejšia, že dvojici sa po pár týždňoch vzťahu "zadarilo" a speváčka otehotnela. A hoci to vyzeralo tak, že pár sa na ich prvého spoločného potomka mimoriadne teší, ukázalo sa, že všetko nebolo tak ideálne, ako sa zdalo...

To, že Daniela a Victor už viac netvoria pár, priznala samotná speváčka. Pre portál cas.sk potvrdila, že sa rozišli, ešte smutnejšia však bola správa, že prišla o očakávané bábätko. „Áno, je pravda, že sme sa rozišli, a aj to, že sme, žiaľ, prišli o dieťatko,“ priznala smutná Daniela, keď ju spomínaný denník kontaktoval s otázkami ohľadom rozchodu. 

Najnovšie sa ale ukázalo, že toto náročné obdobie zvláda o to horšie, že nádejný otecko sa vraj k celej situácii postavil absolútne neprístojne. A to, že Daniela potratila, má byť v podstate aj jeho pričinením. Napriek tomu, že sa z očakávaného bábätka najprv tešili, herec z ničoho nič obrátil kartu. „Victor sa v júli úplne otočil a len jej zavolal, že sa ešte necíti na takú zodpovednosť a nechce byť otcom. Daniela z toho bola zdrvená, nechápala, čo sa stalo, lebo nič tomu nenasvedčovalo,“ povedal zdroj z okolia páru pre denník Nový čas.

Daniela z Twiins prišla
Zobraziť galériu (4)

Po týchto trpkých slovách, ktoré by si nechcela vypočuť žiadna tehotná žena, vraj Daniela herca pobalila a poslala ho kade ľahšie. Posledné týždne už totiž žil nasťahovaný v jej domácnosti a užíval si starostlivosť celej jej rodiny, ktorá mu dopriala dokonalý servis. O mladého Ibaru sa starali ako o princa, no a kým sa nádejný lekár venoval štúdiu, Nízlovej rodina robila, čo mohla, aby bol spokojný.

Speváčka mala ale od samého začiatku tehotenstvo vedené ako rizikové, no a podľa lekárov potrebovala kľudový režim. Žiaľ, namiesto toho prišli na rad partnerské problémy. Rozchod s Victorom, ktorý jej zrazu oznámil, že sa na otcovstvo necíti a dal najavo, že mu nadchádzajúca zodpovednosť za dieťa nie je práve po chuti, jej na pokoji nepridal. Nechutné správanie nádejného otecka, ktorý zrazu zutekal od vidiny rodičovských povinností, zapríčinilo, že speváčka prežívala obrovský stres. A po pár dňoch prišlo k tomu najhoršiemu - pod tlakom a stresom o dieťatko prišla. 

Victor Ibara a Daniela Nízlová
Zobraziť galériu (4)
Victor Ibara a Daniela Nízlová  (Zdroj: TV Markíza)

Podľa dostupných informácií sa Victor po rozchode o svoju tehotnú bývalú partnerku dokopy nezaujímal. Aj to, že ich dieťa nepríde na svet, sa vraj dozvedel až niekoľko dní po Danielinom potrate, keďže sa údajne o vzájomnú komunikáciu veľmi nesnažil. Markizácky doktor zo seriálu Druhá šanca sa vraj po rozchode s Danielou prestal zaujímať o všetko v súvislosti s ich vzťahom. Vrátane jej tehotenstva. Dopočuli sme sa, že mu ani nenapadlo zaujímať sa, či všetko prebieha tak, ako má a či je všetko v poriadku.

Žiaľ, nebolo... Speváčka spontánne potratila, absolvovala "čistenie", no a akoby toho nemala dosť, zákrok nedopadol tak, ako mal. „Daniela pri čistení po potrate dostatočne nevykrvácala. Navyše sa jej vytvorili dve veľké cysty, a tak ju museli opäť hospitalizovať a zoperovať," dozvedeli sme sa od zdroja blízkeho speváčke a jej bývalého partnera. Túto informáciu napokon potvrdil aj záber, ktorý brunetka pridala na svoj profil na sociálnej sieti Instagram 

„Keď sa darí, tak sa darí," napísala nešťastná umelkyňa k fotografii z nemocnice, na ktorej vidno obviazané nohy, a teda je jasné, že smerovala na operačnú sálu. Veríme, že zákrok dopadol čo najlepšie a Daniele prajeme veľa zdravia a sily, ktorú bude v tomto náročnom období určite potrebovať.

Daniela z Twiins prišla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: RozchodDaniela NízlováVictor Ibara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu