Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dara Rolins ukázala HOLÝ zadok, ale: Priznala OBAVY!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

VESPER - Dara Rolins (50) si momentálne užíva more a slnko v Taliansku. Z dovolenky, samozrejme, nechýbajú ani fotografie v plavkách. A speváčka na tých najnovších ukázala svoj vypracovaný zadok. Avšak, pred pridaním sexi záberov mala obavy!

Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka Dara Rolins má naozaj vypracovanú postavičku, ktorú jej môže závidieť nejedna žena. A aj tie mladšie ročníky! To, že na svoj vek nevyzerá, dokazuje aj najnovšími fotografiami z dovolenky v Taliansku.

Zatiaľ čo si užíva teplé slnečné lúče, piesok a more, stihla cvaknúť aj svoju dokonalú figúru. Avšak, pred pridaním záberov na sociálnu sieť, mala obavy. „Vždy keď dávam fotku v plavkách, napadne mi, či nie som "zase moc vyzlečená", koľkých ľudí opäť pobúri môj holý zadok a koľkých poteší,“ zverila sa.

Dara Rolins ukázala HOLÝ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

„Samozrejme, že mi môj zdravý rozum okamžite premietne všetky tie kúpaliská a pláže plné polonahých tiel všetkých možných veľkostí, menej či viac "dokonalých" tvarov, odvážnych modelov a farebných kreácií a ukľudní moje obavy zo zbytočne nevhodného exibicionizmu,“ upokojila sa vlastnými myšlienkami. A všetkým tým, čo majú rovnaký strach ako ona, posiela jasný odkaz!

„Moji milí, je leto. Presne a hlavne kvôli tomu vystrkujte čo chcete a na koho chcete. Na všetkých tých puritánov, ktorí majú problém s tým kedy, z ktorého uhlu, kde a u koho sa to podľa nich hodí, sa vyprdnite. Užívajte, neriešte, neporovnávajte, milujte dokonalé aj nedokonalé, pretože, ako dobre vieme, všetky tieto nálepky sú aj tak relatívne,“ dodala na záver.

Dara Rolins ukázala HOLÝ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu