Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mareš to vraj neustál: HÁDKA S Darou Rolins?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza, Instagram DR)

PRAHA - Moderátor Leoš Mareš sa pred časom pustil aj do organizovania podujatí. Jedným z nich bol aj veľkolepý koncert Dary Rolins, ktorý mal naozaj úspech. Aktuálne sa však šepká, že vzťahy tejto dvojice sú narušené a okolo ďalšieho koncertu je podozrivo ticho...

Leoš Mareš stál napríklad aj za šou komika Štěpána Kozuba. Nebýva zvykom, aby si stand-up vystúpenie trúflo na obrovskú halu a vypredalo ju. Po úspechu údajne Mareš začal pracovať na organizácii ďalšej série vystúpení, no Kozub povedal nie. 

„Štěpán mu povedal, že pokračovanie v žiadnom prípade robiť nebude. Bol to fór, podarilo sa to, ale neverí, že ďalšia šou by mala rovnaký ohlas,” tvrdí zdroj časopisu Sedmička. 

Štěpán Kozub
Zobraziť galériu (3)
Štěpán Kozub  (Zdroj: Česká televize/ 13. komnata)

Trochu podobnú schému vidno aj v prípade Dary Rolins. Tá pripravila návštevníkom veľkolepú šou, ktorá naozaj zaujala a získala si veľký ohlas. A Leoš, ako správny producent, zavetril príležitosť a okamžite sa rozhodol tento úspech zopakovať. „Od nedele tú myšlienku nemôžem pustiť z hlavy. Trvalo mi päť dní, kým som ju presvedčil,” priznal sám na sieti Instagram. „Termín zatiaľ nemáme, ale Dara 2 bude,” vyhlásil začiatkom februára. 

Lenže zatiaľ to vyzerá tak, že odvtedy pokračovanie nenadobudlo žiadne jasnejšie kontúry. A medzi Marešom a Rolins to vraj škrípe. „Neviem presne, čo bolo dôvodom, ale viem, že Leoš je s Darou pohádaný a aktuálne sa spolu nerozprávajú,” tvrdí človek z moderátorovho okolia. „Ak si pamätáte, krátko po koncerte v O2 aréne Leoš na svojom Instagrame povedal, že s Darou urobia ďalšiu šou, ale je leto a nič sa nedeje. Myslím, že sa nezlučovali ich predstavy a Leoš sa klasicky urazil,” dodal zdroj. 

Topky.sk sa spojili so slovenskou speváčkou a tá na informácie o hádke reagovala jediným slovom: „Nezmysel.” Leoš Mareš sa zatiaľ k aktuálnemu vzťahu s Darou nevyjadril. 

Mareš to vraj neustál:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Leoš MarešDara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu