Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

PRIZNANIE Igora Kmeťa (65): Obrovský STRACH o malého syna… tri mesiace TRPELI a modlili sa!

Igor Kmeťo Zobraziť galériu (14)
Igor Kmeťo (Zdroj: Maarty)

BRATISLAVA - Slovenský hudobník Igor Kmeťo (65) starší je päťnásobným otcom. Jeho najmladší synček Denisko má len 6 rokov. No jeho príchod na svet nebol pre rodinu celkom jednoduchý. Ako prezradil pre Topky.sk, posledné 3 mesiace boli najhoršie.

Rozhovor s Igorom Kmeťom starším (Zdroj: Maarty von B)

Hoci Igor Kmeťo starší nepatrí k tým najmladším, v roku 2017 sa z neho stal päťnásobný otec. Spolu so svojou manželkou Vierkou privítali krásneho a zdravého synčeka menom Denis. No jeho príchod bol neplánovaný a naozaj neočakávaný, o to intenzívnejšie prežívali celé to obdobie, kým jeho manželka porodila. 

Ako sme vás už dávnejšie informovali, do 6. mesiaca ani len netušila, že je v požehnanom stave. 

PRIZNANIE Igora Kmeťa (65):
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Maarty)

„Manželka mala už 49 rokov, tak si myslela, že ide do prechodu. Ona nemala žiadne bruško,“ opísal nám začiatok tehotenstva svojej polovičky. „Fakticky už v 5. mesiaci som ja spozoroval, že počúvaj, nepribrala si troška?“ prezradil Igor. No ako čas plynul, zdalo sa im, že niečo nie je v poriadku, a tak Vierka zašla na vyšetrenie a zistila, že je tehotná. 

PRIZNANIE Igora Kmeťa (65):
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram I.K.)

Od lekára išla Vierka s plačom. „Som sa zľakol, že niečo vážne,“ poznamenal spevák. Následne sa dozvedel, že bude opäť otcom. Keďže príchod dieťatka v takomto veku nie je veru žiadna sranda, aj u nich nastali patričné obavy. A tak s odborníkom konzultovali celý priebeh tehotenstva.

Niet sa čomu diviť, že mali obrovský strach o svojho synčeka. „Išli sme k odborníkovi, môjmu kamarátovi, k dobrému doktorovi Pružincovi a on ju pozeral... Neblázni, veď ona je tehotná, to už ide do 6. mesiaca, tam už sa musíte len modliť, aby bolo zdravé. Tak vám poviem, že tie 3 mesiace do toho pôrodu sme trpeli a modlili sme sa, aby bol zdravý, lebo v jej veku a v mojom veku nebola to sranda,“ priznal Igor v našom rozhovore.

Našťastie všetko dobre dopadlo a spoločne sa tešia z krásneho zdravého chlapčeka, ktorý má dnes už 6 rokov. Ako nám muzikant prezradil, jeho najmladší potomok je nesmierne talentovaný, a tak je viac než pravdepodobné, že to raz bude ďalší pokračovateľ v rodinnej tradícii.

Ako vlastne vznikla skupina Kmeťoband a viac o Igorovom súkromí sa už dozviete z nášho videa vyššie. 

Igor Kmeťo starší s manželkou Vierkou a ich najmladším synčekom Denisom
Zobraziť galériu (14)
Igor Kmeťo starší s manželkou Vierkou a ich najmladším synčekom Denisom  (Zdroj: Instagram I.K.)

 

Viac o téme: Igor Kmeťo st.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu