Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Peter Sagan má na krku ŠKANDÁL: OPITÝ na skútri.. Nafúkal 3 PROMILE!

Peter Sagan Zobraziť galériu (2)
Peter Sagan (Zdroj: Instagram P.S.)

MONTE CARLO - Fúha! Poriadne si zavaril. Peter Sagan (33) za bieleho dňa nafúkal až 3 promile počas jazdy na skútri. Cyklista už pozná svoj trest!

Peter Sagan má na krku obrovský škandál! Potom, čo prežúroval celú noc, opitý sadol na skúter. Nafúkal až 3 promile. Toto je už Saganov druhý prípad, kedy šoféroval pod vplyvom alkoholu. Jeho prvý prešľap sa stal v roku 2021.

„Polícia si všimla rizikové, ba dokonca nebezpečné správanie vodiča na riadidlách svojho vozidla. Vodič sa pokúšal zaparkovať na mieste vyhradenom pre dvojkolesové vozidlá. Príslušníci pristúpili k nemu a veľmi rýchlo zaznamenali príznaky intoxikácie," uviedol sudca vo svojom vyhlásení.

Peter Sagan
Zobraziť galériu (2)
Peter Sagan  (Zdroj: Profimedia)

Úspešný cyklista už pozná aj rozhodnutie súdu. Tentoraz obišiel s podmienečným trestom a zákazom šoférovania na tri mesiace za riskantnú jazdu na skútri. Najnovšie na sociálnej sieti Instagram zverejnil aj video, v ktorom sa ospravedlňuje.

„Ahojte, chcem vám povedať, že som to pos*al počas mojej slabšej chvíľky. Chcel by som sa ospravedlniť mojej rodine, fanúšikom a sponzorom. Som odhodlaný sa z tejto situácie poučiť a stať sa lepším človekom," vyjadril sa.

Viac o téme: Peter Sagan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu