Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Plačková vytočená do NEPRÍČETNOSTI: DLŽOBY a… Vďaka mne ste, KU*VA, ZAROBILI!

Zuzana Strausz Plačková Zobraziť galériu (12)
Zuzana Strausz Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Známa slovenská influencerka Zuzana Strausz Plačková (31) si povedala, že už má toho plné zuby a rozhodla sa prehovoriť verejne. Takýto záchvat hnevu snáď ešte ani nemala.

Čo je veľa, to je veľa, to si povedala aj slovenská podnikateľka a influencerka Zuzana Strausz Plačková, ktorá v poslednom období zažíva v jej podnikaní nepríjemnú situáciu. Do stavu nepríčetna ju dostali firmy, ktoré s ňou spolupracujú, ale finančné záväzky voči nej si neplnia. Instagramová kráľovná sa už neudržala a servítku si pred ústa v žiadnom prípade nedávala. Padali vskutku silné slová.

Zuzana Strausz Plačková
Zobraziť galériu (12)
Zuzana Strausz Plačková  (Zdroj: Instagram Z.P.)

„Hnus akože,“ napísala pod svoj príbeh podnikateľka, ktorú nahnevali dlžoby a najmä ľudia, ktorí jej podľa všetkého nevyplatili nemalé peniaze. „Strašne ma vytáčajú neplatiči v štýle, že mám produkt a firma, ktorá ten produkt robí, tak vlastne sa tvári, že všetko je úplne ok, ale, dop*či, mne rok nedali ani cent a oni na tom zarábajú,“ začala rozhorčene Zuzana a neskôr to v nej poriadne vrelo.

„Faktúra, ktorú som im poslala polroka dozadu na niekoľko tisíc euro, nebola vyplatená... Ja neviem, či si tí ľudia myslia, že ja už mám úplne v tej hlave nasraté a že im budem ďalej promovať niečo, z čoho nevidím ani cent a oni sa nabaľujú na tom,“ poznamenala mamička a následne pritvrdila.

„A už ma to fakt dosť vytáča, že si myslia,  že som totálna p*ča, ale mne sa normálne už zastavuje rozum... Ako nej*be vám trošku niektorým ľuďom? Veď vďaka mne ste, ku*va, zarobili,“ rozčúlila sa podnikateľka a vulgarizmy sa z jej úst sypali jedna radosť.

Ako ďalej uviedla, spomínaná firma jej dlží už rok nie príliš zanedbateľnú finančnú čiastku a ak jej peniaze nebudú vyplatené, plánuje pritvrdiť ešte viac. Údajne začne zverejňovať všetky mená svojich dlžníkov. „Ja vás budem riešiť menovite a budem z vás robiť kok*tov na sociálnych sieťach, lebo reálne dlžníci ste a oj*bávači,“ dodala vytočená Plačková. 

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu