Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prekvapivé priznanie tehotnej markizáčky: Na materskú NEPÔJDE!

Lucia Almaksus Zobraziť galériu (3)
Lucia Almaksus (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Iba v marci vyšla na povrch informácia, že bývalá farmárka Lucia Almaksus, predtým Gachulincová, je tehotná. Po tom, ako to napovedali fotografie z Let's Dance, to sama potvrdila na sociálnej sieti. Tehotenstvo si ako-tak užíva, aj keď je niekedy náročné a ako priznala, nepovažuje ho za najkrajšie obdobie ženy. No a najnovšie svojich fanúšikov prekvapila aj ďalšou novinkou. Na materskú sa nechystá!

Lucia Almaksus už pár rokov tvorí pár s mužom svojho života Adnanom. Aj keď si prešli ťažším obdobím vo vzťahu, neskôr sa im všetko zlé podarilo zažehnať a nakoniec svoju lásku spečatili svadbou. No a pred dvomi mesiacmi Lula prekvapila krásnou správou o tehotenstve!

Po tom, ako zverejnila zábery z tanečnej šou Let's Dance, si mnohí všimli jej bruško, a tak vznikali dohady, ktoré nakoniec sama potvrdila. O to, v koľkom je týždni a kedy má rodiť, sa podeliť nechce, vraj kvôli nevyžiadaným radám. Ale okrem toho na svojom Instagrame informuje o všetkom, čo momentálne prežíva.

Prekvapivé priznanie tehotnej markizáčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.A.)

Tehotenstvo jej nepríde ako najkrajšie obdobie ženy, keďže je skoro vždy unavená a nevie vykonávať veci na 100 percent, čo jej pri jej rýchlom pracovnom a životnom štýle extrémne vadí. Lula proste nie je človek, ktorý rád sedí na jednom mieste a oddychuje. Aj kvôli tomu učinila rázne rozhodnutie. Na materskú nepôjde!

Od jednej z fanúšičiek jej prišla otázka, ako plánuje po narodení bábätka pracovať. Predsa len, pre niekoho je takéto niečo nepredstaviteľné. Brunetka v tom má však jasno. „Ja plánujem pokračovať v práci tak rýchlo, ako to budem cítiť. Tým, že som prvorodička, tak vôbec neviem, ako sa budem po pôrode cítiť, hlavne počas šestonedelia a nájsť si režim s bábätkom. My sme sa rozhodli, že na materskú pôjde Adnan, aby som ja mohla pracovať a aby mi aj pomohol a hlavne bol s bábätkom hneď od narodenia tak veľmi ako ja, nech si na seba zvyknú," šokovala.

Prekvapivé priznanie tehotnej markizáčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.A.)

Po pôrode jej začína nový školský rok na vysokej škole a do toho ešte práca a malé dieťatko... Sama je zvedavá, ako to všetko zvládne, ale dôležité je nemať z toho strach. „Moja priorita číslo jedna je naučiť sa s bábätkom vychádzať a dať sa fyzicky a psychicky dokopy po pôrode," dodala na záver.

Viac o téme: Lucia Almaksus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu