Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

PRIZNANIE Belešovej po 21 rokoch života s JAPONCOM: Toto na ňom NEZNÁŠA!

Oľga Belešová Zobraziť galériu (14)
Oľga Belešová (Zdroj: Maarty von B)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Oľga Belešová (58) je šťastne vydatá, o čom svedčí aj jej dlhoročné manželstvo s Japoncom Masahikom Shirakim (59). Napriek rečovej bariére im to aj po 21 rokoch spolu klape, avšak jednu zásadnú vec na svojom drahom umelkyňa neznáša.

Rozhovor s Oľgou Belešovou (Zdroj: Maarty von B)

Pred pár dňami sa slovenská herečka Oľga Belešová ukázala na premiére nového filmového počinu od režiséra Viktora Csudaia s názvom Tak zle, ako sa len dá. Žiaľ slávnostná premiéra vyšla na vskutku smutný dátum, keď herecký svet navždy opustil umelec Daniel Heriban (†43), na ktorého si v našom rozhovore tiež zaspomínala.

Premiéru filmu Tak zle, ako sa len dá, zasiahla smrť herca Daniela Heribana
Zobraziť galériu (14)
Premiéru filmu Tak zle, ako sa len dá, zasiahla smrť herca Daniela Heribana  (Zdroj: Maarty Von B)

Okrem toho sme však rozobrali aj veselšiu tému, a to jej dlhoročný manželský zväzok s japonským novinárom Masahikom Shirakim. Umelkyňa nám o ich vzťahu prezradila viac a dokonca priznala aj to, čo na ňom neznáša a čo ju vyslovene otravuje.

Oľga Belešová
Zobraziť galériu (14)
Oľga Belešová  (Zdroj: Maarty von B)

Najskôr hovorila len v superlatívoch, no potom to prišlo. „Málo je flexibilný. On je taký zameraný na určitú vec,“ poznamenala Oľga a hneď nám uviedla aj príklad, ako sa jeho negatívum prejavuje. „Keď sa povie, že ideme do pizzérie, tak ideme do pizzérie a ja nemôžem odbočiť, že tu som si spomenula, že si potrebujem v drogérii kúpiť krém na ruky... tak to nemôžem urobiť, to už je naštvaný,“ vžila sa herečka do rozprávania o svojom manželovi.

Oľga Belešová
Zobraziť galériu (14)
Oľga Belešová  (Zdroj: TASR)

Ako umelkyňu ju toto jeho správanie obmedzuje najmä v tom, že vzhľadom k svojej práci sa jej program často mení z hodiny na hodinu. „Môj život je taký, že prichádzajú rozličné zmeny v pláne a keď k tomu príde, tak musím preorientovať celé dohody, ktoré sme sa dohodli. No tak to sa mu nepáči a už dopredu viem, že bude frflať. Tak toto býva pre mňa také otravné,“ dodala Oľga pre Topky.sk.

Napriek tomu ich láska stále pretrváva. Čo je ich kľúčom k dlhodobému vzťahu, sa dozviete v našom rozhovore vyššie.

Oľga Belešová zverejnila fotky z jej veľkého dňa
Zobraziť galériu (14)
Oľga Belešová zverejnila fotky z jej veľkého dňa  (Zdroj: Instagram O.B.)

Viac o téme: Oľga Belešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu