Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mama (50) markizáckej nevesty je poriadna SEXICA: Odvážne FOTO v sexi bielizni ako dôkaz!

Markizácka nevesta Tereza s maminou Zobraziť galériu (4)
Markizácka nevesta Tereza s maminou (Zdroj: Instagram T.K.)

BRATISLAVA - Tereza Kosecová momentálne hviezdi v markizáckej šou Ruža pre nevestu. Po tom, ako si vybudovala istú základňu fanúšikov, pravidelne na svoje sociálne siete prispieva novými a novými zábermi. Najnovšie sa podelila s verejnosťou aj o fotografie svojej maminy. Nikto ani len netušil, že jej najbližšia osoba je taká kočka a to, čo skrýva na svojom profile, vás dostane. Aha, po kom markizácka nevesta zdedila krásu!

Tereza Kosecová sa do povedomia širšej verejnosti dostala vďaka markizáckej šou Ruža pre nevestu, kde ešte stále bojuje o ženíchovo srdce. Hnedovláska je jedna z Tomášových favoritiek. Sympatická bola dokonca aj jeho mame Ingrid.

Účinkovanie na televíznych obrazovkách jej prinieslo aj stabilnú základňu fanúšikov na sociálnej sieti Instagram. Tam sa so sledovateľmi pravidelne delí o svoj súkromný život. Najnovšie zverejnila fotografie so svojou mamou ku nedeľnému sviatku Dňa matiek.

Mama (50) markizáckej nevesty
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nikto ani len netušil, ako Terezina milovaná osoba vyzerá. Posledné zábery snáď dostali každého jedného. „Ďakujem, že si,” napísala k nim. Nevesta už v jednej z epizód spomínala, že sa jej mamina venuje orientálnemu tancu. No a ako nám potvrdila, práve tanec, ale aj turistika ju udržujú vo skvelej forme. Fúha, to je ale kočka!

Čerstvej 50-ničke môže totiž nejedna dáma v jej veku závidieť. Na záberoch, ktoré zverejňuje na svojom profile na sociálnej sieti, rada prezentuje svoje krivky. Ako si mnohí mohli všimnúť, pravidelne sa necháva nafotiť profesionálnym fotografom a výsledkom sú poriadne horúce snímky.

Mama (50) markizáckej nevesty
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram T.K.)

Ukazuje sa v koži, v sexi spodnej bielizni, ale dokonca nájdeme aj fotky, kde si len rukami prekrýva svoje poprsie či rozkrok. Ako však sama priznala, bežne takto do spoločnosti nechodí. Na prekvapenie mnohých sa na verejnosti ukazuje v elegantnom oblečení, kvôli svojej práci v banke.

Moniky sme sa tiež opýtali, či neplánuje pokračovať v dcériných šlapajach, teda či nerozmýšľala niekedy nad prihlásením sa do nejakej šou. „Nikdy som neuvažovala prihlásiť sa do reality šou a ani ma to neláka, skôr by som prijala nejaký komparz a najlepšie ako tanečnica," priznala pre Topky.sk. Nuž, jediné, čo môžeme povedať, je to, že Terezina mamina je naozaj krásna žena a konkurovať môže aj mladším ročníkom. Veď posúďte sami!

Viac o téme: Ruža pre nevestu Tereza Kosecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu