Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najväčšia SEXICA markizáckeho Let’s Dance: Prichytená bez mejkapu... AHA!

Dominika Rošková Zobraziť galériu (4)
Dominika Rošková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Medzi najväčšie sexice markizáckeho tanečného projektu jednoznačne môžeme zaradiť tanečnicu Dominiku Roškovú. Muži oceňujú nielen jej skvelé tanečné pohyby, ale aj vizáž. Aktuálne sa ale na svetlo sveta dostali zábery, ako táto kráska vyzerá predtým, než na jej tvári zapracuje maskérka.

Dominika Rošková sa už v Let‘s Dance predstavila po boku hercov Braňa Deáka či Adama Bárdyho, v tomto ročníku bol jej partnerom Richard Autner. 

Richard Autner a Dominika Rošková
Zobraziť galériu (4)
Richard Autner a Dominika Rošková  (Zdroj: TV Markíza)

Okrem tancujúcich celebrít a profesionálnych tanečníkov je neodmysliteľnou súčasťou šou aj maskérsky tím. Nie je žiadnym tajomstvom, že na markizáckych projektoch sa ako vizážistka podieľa aj moderátorka Lenka Šóošová, ktorá vyštudovala obor umelecké maskérstvo. 

A práve ona sa teraz podelila o zábery zo zákulisia a predstavila svojim fanúšikom ďalších kolegov a kolegyne. Nakrúcala ich pri práci, a teda v momentoch, keď mali v kresle niekoho z účinkujúcich. 

Takto sa na svetlo sveta dostali aj zábery sexi tanečnice Dominiky Roškovej úplne bez mejkapu. Kráska ale evidentne nepatrí k tým ženám, čo svoju nenalíčenú tvár nechcú nikomu ukázať. Bez problémov pri natáčaní aj zamávala do objektívu... 

Najväčšia SEXICA markizáckeho Let’s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram LŠ)

Najväčšia SEXICA markizáckeho Let’s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram LŠ)

Viac o téme: Dominika Rošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu