Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

PIKANTNÉ priznanie Felixa Slováčka (80): SEX s viacerými NARAZ!

Felix Slováček Zobraziť galériu (4)
Felix Slováček (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Poodkryl čosi zo svojho sexuálneho života! A pikantnosťami naozaj nešetril. O českom hudobníkovi Felixovi Slováčkovi je známe, že má rád ženskú spoločnosť odjakživa. V najnovšom vysielaní relácie K-FUN sa netajil ani tým, že spal s viacerými naraz. A prezradil aj veľa iného...

Felix Slováček je v českom aj slovenskom šoubiznise dosť prepierané meno. Jeho škandály s manželkou a milenkami neostali len v ich súkromí, ale dostali sa aj na verejnosť, a práve kvôli nim je známy mnohým ľuďom. Najnovšie úspešný saxofonista prijal pozvanie do rádia Viva, kde odpovedal moderátorom obľúbenej relácie K-FUN na poriadne horúce otázky.

Moderátori Alexander Štrba (Doc. Hormón) a Mário Gotti (Inžinier Vagimír) Felixa vyspovedali a povedal im také veci, pri ktorých sa možno aj prežehnáte. Felix sa nikdy netajil tým, že má rád ženy a jeho sexuálny život bol naozaj pestrý.

PIKANTNÉ priznanie Felixa Slováčka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Rádio Viva)

Prvý sex mal už v deviatom ročníku na chmeľovej brigáde a dodnes si presne spomína na meno svojej vyvolenej. Nebola to totiž jednorazová záležitosť, ale jeho prvá láska, s ktorou mal dlhodobý vzťah. Neskôr ich však rozdelila vzdialenosť, keďže sa Felix zo svojho rodného kraja odsťahoval kvôli novým životným príležitostiam.

Úspech samozrejme sprevádza aj sláva a jemným bonusom sú pre mužov aj ženy, ktoré po nich letia ako "psy po údenom", ako sa hovorí. Inak to nemal ani samotný Felix a o ženskú pozornosť nikdy nemal núdzu. A dokonca zažil aj sex s viacerými ženami naraz!

„Stalo sa vám, že ste mali sex do trojky?“ opýtal sa jeden z moderátorov. „Mal,“ odpovedal v krátkosti. Spomínaní moderátori sa nestačili diviť a neskrývali svoje prekvapenie. Zhodnotili, že sa to stalo evidentne viackrát. „Mali ste aj s viacerými ženami ako s dvomi?” padla ďalšia otázka, na ktorú opäť prišla pozitívna odpoveď. „Áno, mal,“ potvrdil Felix. Bližšie však nič nešpecifikoval a detaily si nechal pre seba.

To, na akých miestach mal tento čiperný muž sex, vás naozaj dostane. Nič klasické nečakajte! 

Nezabudnite si naladiť rádio VIVA a počúvať aj budúci týždeň v stredu nový diel relácie K-FUN po 22:00. Časť s Felixom Slováčkom nájdete nižšie!

Viac o téme: Felix Slováček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu