Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mirgová po NEVERE: Rodinka opäť SPOLU… Aha, aké ŠŤASTNÉ tváre!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (11)
Dominika Mirgová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Speváčka Dominika Mirgová (31) bola mimoriadne zranená, keď sa prevalila nevera jej manžela Petra Zvolenského (31). No jedna vec ich navždy spája. A aha, ako opäť žiaria šťastím.

Nevera vo vzťahu je veľmi nepríjemná a silná vec a Dominika Mirgová takisto vie o tom svoje. Nedávno ju totiž pocítila na vlastnej koži, keď sa prevalilo, že jej muž Peter ju podvádza s inou. 

Mirgová po NEVERE: Rodinka
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

No je tu niečo, čo ich bude už navždy spájať. Speváčka na sociálnej sieti Instagram zverejnila príspevok s fotografiou, kde je po boku svojho bývalého. „Za celú moju rodinu ti, Bože, ďakujem,“ napísala Dominika pod idylické zábery z narodeninovej oslavy ich syna Peťka, ktorý oslávil 8 rokov.

Dominika Mirgová po nevere
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram D.M.)

Hoci vyzerajú ako šťastná rodina, nevrátili sa k sebe. Spojil ich práve synček Peter, ktorému vystrojili veľkolepú narodeninovú párty. A pri tejto príležitosti sa tak spolu stretli a aspoň v tento výnimočný deň pôsobili, akoby boli stále pokope. 

Aj keď speváčka si aktuálne razí cestu slobodnej a nezávislej ženy, svojmu synovi upierať otca rozhodne nechce a ani mu nezakazuje sa s ním stretávať, o čom svedčia aj tieto fotografie.

Syn Dominiky Mirgovej oslávil 8 rokov
Zobraziť galériu (11)
Syn Dominiky Mirgovej oslávil 8 rokov  (Zdroj: Instagram D.M.)

 

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu