Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Premiéra minisérie Iveta: Bartošovej syn ukázal priateľku a model zo Survivor... Pošlite na nich módnu políciu!

Model Josef Kůrka a jeho snúbenica prišli v teplákoch, Artur Štaidl ukázal priateľku. Zobraziť galériu (4)
Model Josef Kůrka a jeho snúbenica prišli v teplákoch, Artur Štaidl ukázal priateľku. (Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - V utorok večer sa v pražskej Lucerne konala premiéra pokračovania Voyo Originálu Iveta. Ani druhú sériu si nenechal ujsť syn Ivety Bartošovej (†48) a Ladislava Štaidla (†75) Artur Štaidl (26), ktorému spoločnosť robila priateľka. Pozvanie prijal aj model z reality šou Survivor Josef Kůrka (31) s tehotnou snúbenicou Angie. Ale outfit, ktorý na slávnostný večer zvolili... Och, pošlite na nich niekto módnu políciu!

Pokračovanie úspešnej minisérie Iveta prinesie divákom zlatú éru speváckej legendy Ivety Bartošovej. Tri nové časti sa zameriavajú na vrchol jej kariéry v zlomovom období 90. rokov a na jej život po boku Ladislava Štaidla. Diváci si prvú časť 2. série budú môcť pozrieť na streamovacej platforme Voyo už 5. mája 2023. 

Galéria: Premiéra pokračovania minisérie Iveta:

A v utorok sa v pražskej Lucerne konala jej slávnostná premiéra. Pozvanie prijali všetci, ktorí na pokračovaní úspešnej minisérie spolupracovali, vrátane Anny Fialovej, ktorá stvárnila Ivetu Bartošovú, Ondřeja G. Brzobohatého, ktorý sa predstavil ako Ladislav Štaidl či slovenského herca Jána Jackuliaka. 

Premiéra minisérie Iveta: Bartošovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Ani tentokrát na premiére nechýbal syn Bartošovej a Štaidla. Artur totiž s režisérom a scenáristom po celý čas úzko spolupracuje. A do spoločnosti tentokrát neprišiel v sprievode svojej tety Ivany, ale po boku sympatickej priateľky. Dvojica spolu sedela na "čestných miestach" na balkóne a po celý čas ich mali pod dozorom bodyguardi.

Premiéra minisérie Iveta: Bartošovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Pozvanie prijali aj účinkujúci z reality šou Love Island či Survivor. No konkrétne jeden z nich pútal viac pozornosti ako ostatní. Reč je o modelovi Josefovi Kůrkovi, ktorého sprevádzala aj jeho tehotná snúbenica Angie Mangombe. A pohľady prítomných sa na nich upriamovali kvôli ich oblečeniu. Veď hoci dress code bol uvoľnenejší Smart Casual, dvojica prišla v teplákovej súprave. A to sa na slávnostnú premiéru naozaj nehodí, nemyslíte?

Premiéra minisérie Iveta: Bartošovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Iveta BartošováLadislav ŠtaidlArtur ŠtaidlJosef Kůrka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu