Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

ŠIALENSTVO v priamom prenose: Ďurovčíkovo VYZNANIE rozohnilo Let's Dance a... WAU, ona ako spieva?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Aj uplynulý nedeľný večer už tradične patril markizáckemu Let's dance, ktoré k obrazovkám prilákalo tisícky divákov. Núdza nebola o vynikajúce tanečné výkony, no tento večer bol výnimočný ešte niečím celkom iným. Na parkete sa totiž ocitli herci z Ďurovčíkovho muzikálu Vyznanie a ich nadupané číslo vyvolalo hotové šialenstvo!

HIT-muzikál Vyznanie, ktorý je preplnený ikonickými piesňami Modusu, Prúdov či Mariky Gombitovej, sa stáva absolútny fenoménom. Ďurovčík v priebehu minuloročnej premiéry opäť ukázal, že je absolútnym majstrom svojho fachu a na premiéru vyskladal taký talentovaný ansámbel, že už počas prestávky medzi dejstvami diváci búrlivo debatovali o tom, čo videli a počuli, pričom si z úžasných hercov nedokázali vybrať svojho favorita.

ŠIALENSTVO v priamom prenose:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A jeho hviezdy teraz dokázali, že do varu dokážu dostať nielen skalných fanúšikov divadla, ale aj celú verejnosť. Potom, čo v Let's dance dotancovali všetky súťažné páry, sa na parkete objavili talentovaní herci, ktorí absolútne zaklincovali celý večer a ich výstup sa stal pomyselnou čerešničkou. Partia umelcov, kde nechýbal skvelý Ján Slezák, Lenka LeRa Rakar či Kristína Vrecková, v úvode zaspievala pieseň Úsmev, nechýbala ani vydarená tanečná choreografia, pričom toto číslo už po pár sekundách vyvolalo ohromný potlesk celej sály. 

Lístky na POSLEDNÚ reprízu muzikálu Vyznanie v tejto sezóne si môžete zakúpiť TU prostredníctvom siete Predpredaj.sk

Vrchol prišiel v momente, keď sa na stupienok postavila herečka Dominika Richterová. V momente, ako otvorila ústa a začala spievať refrén legendárnej piesne Vyznanie, všetkým prítomným spadli čeľuste a po telách im naskákali zimomriavky. Herečka zvládla náročnú skladbu absolútne famózne a niet sa čo čudovať, že po skončení celého čísla z muzikálu doslova "vybuchli" sociálne siete. 

ŠIALENSTVO v priamom prenose:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Tak to bolo DOKONALÉ! Ja nie som fanúšikom  divadla, ale toto si rozhodne pôjdem pozrieť," napísal v diskusii pán Peter. „Dominika Richterová ma doslova odvalila, že vie tak fantasticky spievať. Klobúk dolu," nešetril chválou na sociálnej sieti Instagram istý Juraj. „Veľkolepé! Naozaj niečo prekrásne. Dominika to zaspievala bravúrne, má neskutočný hlas, zimomriavky," uviedla zasa Gabriela. 

„Neverila som, že po Marike to dokáže takto niekto zaspievať. Ale videla som Vyznanie a aj ostatné hlavné herečky a je to niečo neskutočné. Všetky čísla a piesne sú fantasticky spracované. Odporúčam každému," odkázala fanúšikom umenia pani Jana. A čo na neskutočnú odozvu hovorí sám Ján Ďurovčík? „Ja som dojatý. Viac asi ani nemôžem dodať. Nesmierne si vážim, že sme mohli byť súčasťou tejto nádhernej šou," povedal pre Topky.sk spokojný režisér. 

ŠIALENSTVO v priamom prenose:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

 

Viac o téme: Let's DanceVyznanieJán Ďurovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu