Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Radosť vystriedal smútok: Romana Škamlová prišla o dôležitého muža svôjho života!

Romana Škamlová Zobraziť galériu (2)
Romana Škamlová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá misska prežíva momentálne ďalšiu stratu vo svojom živote. Po milovanej maminke, o ktorú prišla pred piatimi rokmi, dala v nedeľu zbohom aj svojmu otcovi (†58). Jeho náhla smrť ju veľmi zasiahla...

Život jej, žiaľ, uštedril ďalšiu ranu. Pred piatimi rokmi prišla o milovanú mamu Soňu a dnes sa musí bývalá modelka Romana Škamlová znovu vyrovnávať so stratou blízkej osoby. V nedeľu ju navždy opustil jej otec Roman Škamla. Podľa dostupných informácií bojoval s krátkou chorobou, ktorej nakoniec náhle podľahol.

So smutnou správou sa podelila Romanina sestra Chantal cez sociálnu sieť Instagram. „Oci, dal si nám všetko, čo si len mohol. Je preto ťažké písať tieto riadky a nájsť slová, ktoré by vyjadrili obrovskú lásku a bolesť, ktorú si zanechal navždy v našich srdciach,” zneli jej prvotné slová. Neskôr sa vyjadrila aj samotná Romana, ktorej dcérka oslavuje dnes narodeniny.

Radosť vystriedal smútok: Romana
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram CH.S.)

„Dievčatko moje, dnes máš svoj deň. 11 rôčkov a je ťažké slovami opísať, ako veľmi Ťa ľúbime a sme nesmierne pyšní, aká mladá rozumná slečna s veľkým srdcom z Teba vyrástla. Rada by som sa s Tebou tešila a oslavovala ako minulý rok na tejto fotke aj s dedom Romanom, no, bohužiaľ, moju radosť z Teba strieda smútok z jeho náhlej straty. Straty nášho milovaného "deda" Romana, ktorý nechýbal na žiadnej Tvojej oslave a zabával nás vždy svojimi vtipmi a srandičkami...” napísala zronene na svoj Instagram. Romane a jej najbližším vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Viac o téme: Romana Škamlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu