Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Priznanie víťazky Miss Slovensko: BULÍMIA, celý život som sa trýznila... OBAVY z budúcnosti!

Kristína Krajčírová Zobraziť galériu (6)
Kristína Krajčírová (Zdroj: Instagram KK)

BRATISLAVA - Jedlo je súčasťou života každého z nás. Nie všetci k nemu majú ale zdravý vzťah. Dôkazom je aj príbeh Miss Slovensko 2012 Kristíny Krajčírovej, ktorej problémy vyvrcholili bulímiou.

„Prešla som si naozaj každou diétou, nejedením, bulímiou, anorexiou... Všetkým,” prezradila verejne na svojom instagramovom účte Kristína Krajčírová. Na základe tohto priznania si ju do podcastu pozvala Nika Vujisic, ktorá sa tiež kedysi zúčastnila kastingov na súťaž krásy a prešla si poruchami príjmu potravy. 

Kristína priznáva, že aj keď sa oficiálne niekedy hovorí, že missky už nemusia byť vychudnuté, realita je niekde inde. A aj keď na Slovensku by sa víťazkou Miss stalo očarujúce dievča s výnimočnou osobnosťou, ale nie dokonalou postavou, v zahraničí by následne neuspelo. 

Priznanie víťazky Miss Slovensko:
Zobraziť galériu (6)

Za jej problémami však nestála súťaž krásy. „Ja na to nemôžem povedať fakt nič zlé, tam bola vtedy Magda Šebestová a ona nám povedala, že baby, ale nechudnite, možno trochu spevňujte,” vysvetlila. Ako dodala, ku koncu kraľovania pribrala a cítila, že s ňou nie sú spokojní, no nikto jej nič zlé nepovedal. 

Na jej problémoch sa podpísal modeling, kde jej napríklad vtĺkali do hlavy, že cestoviny sú to najhoršie a najtučnejšie jedlo. A ona má doteraz problém ich jesť. Neustály boj s jej postavou nastal po návrate z Turecka, odkiaľ si okrem zážitkov priniesla aj pár kíl navyše. A agentúra to s ňou vzdala. „Zrazu prišiel deň, keď mi len oznámili, že som v agentúre skončila, lebo som pribratá a nechcem s tým nič robiť. To som mohla mať takých 63 kíl na moju výšku 179,5 centimetrov,” povedala. Dokonca sa jej mame vraj vyhrážali, že Kristíne znemožnia pôsobenie v akejkoľvek ďalšej agentúre. 

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu