Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sladký chlapec zo Snowboarďákov je otcom: Prvé FOTO syna... Ten malý je celý tato!

Vojta Kotek je od októbra otcom syna. Zobraziť galériu (4)
Vojta Kotek je od októbra otcom syna. (Zdroj: FTV Prima, repro tn.cz)

PRAHA - Vojta Kotek sa do povedomia českej a slovenskej verejnosti dostal v roku 2004 ako jedna z hlavných hviezd komédie Snowboarďáci. Zo sladkého chlapca je však dnes už ženatý muž a od októbra aj otec. Najnovšie sa s fanúšikmi podelil o prvú fotku svojho synčeka a... Ten malý je celý tato!

Tridsaťštyriročný český herec Vojta Kotek v minulosti vo viacerých filmoch tvoril nerozlučnú dvojicu s Jirkom Mádlom. Aktuálne ho však Slováci vnímajú aj vďaka markizáckemu seriálu Pán profesor, kde si zahral po boku Tomáša Maštalíra a Gabiky Marcinkovej. 

Herec o svojom súkromí príliš nehovorí a málokto vedel, či je v jeho živote nejaká žena. O to väčším šokom bolo, keď sa začiatkom júla minulého roka prevalilo, že sa 30. júna oženil. Svoje áno povedal sympatickej Radane, ktorá už v tom čase nosila pod srdcom Vojtovo prvé dieťa. 

Synček sa dvojici narodil v októbri. Až teraz však herec uznal, že je správna chvíľa ukázať svojho potomka svetu. „Tak vitaj v Novom roku, Hubert! Ďakujeme, že to s nami dávaš. A vám všetkým prajem, aby vás stretlo toľko šťastia ako nás dvoch, teda troch,“ napísal herec, ktorý by svojho chlapčeka rozhodne nezaprel - veď pozrite, ako sa naňho podobá! 

 

Viac o téme: Vojta Kotek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu