Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

(NE)tradičné sviatky Natálie Puklušovej: Mama v strese, otec ju upokojuje a… Vianočný stromček mala PRVÝKRÁT!

Natália Puklušová Zobraziť galériu (2)
Natália Puklušová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Vianoce v každej rodine sú podobné, no predsa len iné. Kým niektorí si prípravy na sviatky užívali plnými dúškami, pre iných je toto obdobie stresujúce. A rozmanitá partička rozdielnych osobností tvorí aj rodinu herečky Natálie Puklušovej. Aha, ako (ne)tradične trávia sviatky u nich doma!

Keď sme sa s pôvabnou herečkou ešte pred sviatkami rozprávali, jej prístup sme doslova obdivovali. Kým väčšina ľudí bola ako na naháňačke za vianočnými darčekmi či ozdobami, ona vyžarovala priam božský pokoj. Žiadne stresy okolo sviatkov si nerobila. A darčeky? Tie vraj zvykne nakupovať deň pred Vianocami a vôbec si z toho nerobí ťažkú hlavu. 

(NE)tradičné sviatky Natálie Puklušovej: Mama v strese, otec ju ukľudňuje a… Vianočný stromček mala PRVÝKRÁT! (Zdroj: Ján Zemiar )

Inak to už vyzerá, keď príde domov. Hoci je ona sama pokojná, jej krásna mamina, ktorá je jej najlepšou parťáčkou, to vníma úplne inak. „No u nás na Vianoce to vyzerá vždy tak, že mamina je v brutálnom strese, stále varí, pečie, upratuje, nakupuje, vymýšľa... Do štvrtej rána šije ozdoby, girlandy a neviem čo. A môj ocino – pohoda, Budha, len pozerá, ukľudňuje maminu, že toľko koláčov nám ani netreba,” začala Natália a dodala, že u nich doma si nikto nepotrpí na darčeky a prvoradá je zábava. 

V rozhovore nám obľúbená herečka prezradila aj to, ako do ich rodiny zapadol partner, či už strávili Vianoce spolu a prečo mala počas uplynulých sviatkov stromček!

(NE)tradičné sviatky Natálie Puklušovej:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram N.P.)

Viac o téme: Natália Puklušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu