Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

U Pavla Trávnička zasahovala ZÁCHRANKA: Prestal DÝCHAŤ… Jeho manželka v STRACHU!

Pavel Trávniček Zobraziť galériu (5)
Pavel Trávniček (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Posledná adventná nedeľa v tomto roku pre známeho českého herca Pavla Trávnička (72) zďaleka nebola pokojná a pohodová. Musela totižto uňho zasahovať záchranka. Princ z Popelky totiž prestal dýchať. Aktuálne je už v rukách lekárov!

Princ z kultovej vianočnej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku, herec Pavel Trávniček, do ktorého sa zamilovali stovky žien, dnes nemal veru svoj šťastný deň. Ako informovala jeho o niekoľko rokov mladšia manželka Monika (37), musela povolať záchranku, aby sa jej manžel prebral. 

Najprv všetkým svojim fanúšikom popriala krásnu adventnú nedeľu a potom to prišlo. Prosba ku priaznivcom jeho drahého, už spomínaného princa. Priatelia, majte krásny advent a myslite na manžela. Ďakujem záchranným zložkám za rýchly príjazd, teraz už je manžel v rukách lekárov," napísala Monika na svojom facebookovom profile a pridala symbolicky prosiace ruky, aby sa ľudia za jej milovaného modlili a k popisu postla aj emotívnu fotku jej manžela, ktorý sedí v blízkosti anjela.

U Pavla Trávnička musela zasahovať záchranka
Zobraziť galériu (5)
U Pavla Trávnička musela zasahovať záchranka  (Zdroj: Facebook M.T.)

Zrejme tým narážala na to, aby pomyselný anjel strážny dával na neho pozor a dostal sa tak zo zdravotných komplikácii, ktoré sa mu dnes privodili.

Akonáhle sa Monika zverila s touto nie príliš príjemnou správou, fanúšikovia a najmä ženy sa začali obávať o niekdajšieho princa, bez ktorého si viacerí nedokážu Vianoce ani len predstaviť. Zahviezdil totižto nie len v Popoluške, ale taktiež aj v Treťom princovi či v Snehulienke a Ruženke.

Ako informoval český denník Blesk.cz, ten sa s ním pokúsil spojiť, respektíve s jeho manželkou, ktorá len v stručnosti uviedla že: „Nemohol dýchať, ale nemá silu dnes nič hovoriť, viac budem vedieť zajtra," dodala manželka pána Trávnička. Pevne veríme, že všetko dobre dopadne a za celú redakciu prajeme skoré uzdravenie.

Viac o téme: Pavel Trávniček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu