Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Natália Puklušová to dala dokopy s Kandráčom: Zabudnite na Sokoly... TOTO nedostanete z hlavy!

Natália Puklušová a Ondrej Kandráč Zobraziť galériu (4)
Natália Puklušová a Ondrej Kandráč (Zdroj: Youtube)

BRATISLAVA - V uplynulú nedeľu televízia Markíza odvysielala finále siedmej série šou Tvoja tvár znie povedome. V tejto sezóne súťažili aj Natália Puklušová a Ondrej Kandráč, no hoci sa do finále neprebojovali, fanúšikovia nemusia smútiť. Dvojica nezaháľala a vonku je ich spoločná hudobná novinka!

Natália v Tvári divákov prekvapila. Hoci niektorí vedeli, že nie je len skvelá herečka, ale aj speváčka, svojimi výkonmi fanúšikom vyrazila dych. Pôvabná blondínka totiž naozaj nie je doma len na divadelných doskách či pred televíznymi kamerami, ale aj za mikrofónom. 

Natália Puklušová to dala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube)

Umelkyňa dokonca dala dokopy svoju vlastnú kapelu a je zrejmé, že sa v budúcnosti dočkáme aj viacerých koncertov, kde svoje zlato v hrdle môže predviesť naplno. A ak by vám jej hlas chýbal už teraz, máme pre vás skvelú správu. Natália sa totiž dala dokopy s fantastickým Ondrejom Kandráčom a spoločne vydali pieseň Ľúbi, kto dúfa. 

Vo videu k tejto chytľavej novinke sa dokonca ukázal aj Natáliin partner Michal a spoločne si zatancovali. A nečudo - z tejto piesne sa rozhodne stane nový hit, ktorý určite roztancuje aj vás! 

Viac o téme: Natália PuklušováOndrej kandráč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu