Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Alex Wortex v českej reality šou: Webom už koluje VIDEO ich posteľových hrátok... Užívali si poriadne hlasno!

Internetom koluje video, na ktorom sa Alex a Michal oddávajú posteľovým hrátkam. Zobraziť galériu (5)
Internetom koluje video, na ktorom sa Alex a Michal oddávajú posteľovým hrátkam. (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - Pred dvomi týždňami sme na Topkách informovali o tom, že kontroverzná Slovenka Alex Wortex (31) spolu so svojim partnerom Michalom mieria do reality šou českej televízie Prima. A už tam stihli narobiť aj rozruch. Internetom koluje video ich posteľových hrátok. Užívali si poriadne hlasno!

Štyri páry, ich psí miláčikovia, dva mesiace a jedna vila. To je reality šou Like Haf, ktorú vysiela česká FTV Prima. A okrem bývalého superstaristu Jana Bendiga a jeho partnera Lukáša, v nej účinkuje aj kontroverzná Slovenka Alex Wortex s jej priateľom Michalom. Pár ktorý prekoná všetky výzvy a získa najväčšiu podporu divákov, vyhrá pol milióna českých korún. 

No a zdá sa, že slovenská dvojica sa sympatie divákov rozhodla získať pomerne nevšedným spôsobom. Ako informovalo eXtra.cz, internetom už koluje video ich divokých posteľových hrátok. Na videu vidno, ako Alex sedí na svojom partnerovi, rytmicky sa pohybuje a za sprievodu hlasného vzdychania si vyzlieka podprsenku.

Ostatní účastníci projektu navyše mali byť svedkami ich intímneho zblíženia. Nuž, čo sa dá robiť - veď zdravý sexuálny život k spoločnému súžitiu partnerov neodmysliteľne patrí. 

Alex Wortex v českej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FTV Prima)

Viac o téme: Alex Wortex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu