Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Známa Slovenka v spoločnosti: Odhalila doteraz strážené TAJOMSTVO… Je tehotná!

II. vicemiss Luciána Čvirková Zobraziť galériu (24)
II. vicemiss Luciána Čvirková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - II. vicemiss Slovensko 2013 Luciána Čvirková (28) sa v poslednom čase v spoločnosti príliš často neukazovala. O to viac všetkých mimoriadne prekvapila, keď sa včera objavila na slávnostnom otvorení nového showroomu so šperkami v nákupnom centre na nábreží Dunaja. Predviedla sa s oblejšími tvarmi, ale nie preto že by bezdôvodne pribrala. Je zrejmé, že je v druhom stave.

Hlavné mesto Slovenska má od včera oficiálne ďalší showroom plný nádherných šperkov. Skvostné doplnky nielen pre dámy si prišli pozrieť aj naše známe tváre zo šoubiznisu. Slávnostné otvorenie sa začalo, ako inak, prestrihnutím povestnej červenej pásky, ktorú si zobrala na starosť Magdaléna Šebestová, ktorá má veľmi blízko k drahým kameňom, a spoločnosť jej pri spomínanom akte robil ďalší odborník z fachu Alojz Ryšavý. 

Slávnostné otvorenie Halada showroom
Zobraziť galériu (24)
Slávnostné otvorenie Halada showroom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Uvedenie ďalšej pobočky originálnych šperkov od rôznych značiek si nenechala ujsť ani II. vicemiss za rok 2013 Luciána Čvirková. Tá všetkých veľmi milo šokovala, keď sa na akcii ukázala v priliehavých krémovo-hnedých pletených šatách, ktoré jej obopínali postavu. Je evidentné, že je tehotná a práve takýmto spôsobom odhalila doteraz strážene tajomstvo. Dokonca ani na svojom instagramovom profile sa s touto novinkou zatiaľ nepochválila.

II vicemiss 2013, Luciána Čvirková
Zobraziť galériu (24)
II vicemiss 2013, Luciána Čvirková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Martina Grešová
Zobraziť galériu (24)
Martina Grešová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nebola však jediná, ktorá pod srdcom čaká svojho potomka. V spoločnosti sa objavila aj ďalšia kráska, tiež bývalá účastníčka súťaže krásy a dnes návrhárka Martina Grešová, ktorá takisto predviedla svoje bruško. Budúcim mamičkám prajeme všetko dobré a novému showroomu v Bratislave so vzácnymi šperkami veľa spokojných zákazníkov.

Aká bola atmosféra na slávnostnom otvorení nového showroomu so šperkami, ale aj to, kto všetko zo známych osobností prišiel, si môžete pozrieť v našej galérii nižšie.

Viac o téme: Luciána ČvirkováHalada showroom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu