Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Farmári sa OŽRALI pod obraz: Nechutné ORGIE, zvracanie do postele a... Preboha, táto vyštartovala po FAŠIANGOVI!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Dnešná epizóda Farmy bude skutočne bohatá na... No, nazvime to zážitky. Súťažiaci si totiž užijú halloweensku párty a, ako býva zvykom, chýbať nebude množstvo alkoholu, ktorý na Farme len málokedy prinesie niečo dobré. A nepresvedčia sa o tom iba súťažiaci, ale aj moderátor Marek Fašiang!

Ten počas večera na Farmu pri príležitosti Halloweenu doslova docvála. Marek totiž príde hodnotiť kostýmy súťažiacich, a tak si jeden pripravil aj on sám. Na statok sa dostaví na koni, ktorý je súčasťou jeho masky strašidelného kovboja. Súťažiach vyzval, aby mu predviedli svoje kostýmy a on potom vybral ten najlepší. 

Farmári sa OŽRALI pod
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Do oka mu najviac padla Dagmar Kubinová ako Harley Quinn, ktorú v rámci možnosti znázornila pomerne verne. A Marek sa nenamáhal tváriť, že mu Dagi a zrejme aj jej dosť odhalené vnady, ktoré pyšne pretŕčala v rozopnutej blúzke, nestáli za pozornosť. „Tvoj kostým síce vôbec nevnímam..." povedal so smiechom Michalovi, ktorý s Dagmar prišiel v páre ako jej Joker.

No a bolo vidno, že blonďavej Češke sa po jeho slovách zapálili lýtka a nabrala o čosi väčšiu odvahu. „Som obyčajný chlap. Harley Quinn, si to ty,” vyhlásil Marek víťazku. A keď sa jej spýtal, čo si myslí, že vyhrala, s laškovným úsmevom a bez ohľadu na svojho partnera Michala okamžite zareagovala. „Teba?” šplechla bez hanby moderátorovi, ktorý má doma partnerku a malú dcérku.

Farmári sa OŽRALI pod
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Dagmar sa totiž vôbec netají tým, že na Mareka má slabosť. Odlepiť sa od neho nechcela, ani keď počas párty zamával na odchod. Prsnatá blondínka sa na neho zavesila a pišťala, aby ešte prišiel. „Ja som úplne happy, pretože proste Marek je Marek a je to proste krásny chlap,” vyznala sa pred kamerou. A mala šťastie že ju nepočul Michal. 

Farmári sa OŽRALI pod
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tomu potom úplne stačilo to, čo na vlastné oči videl. Žúrka sa totiž zvrhla na slušné orgie. Teda, od slušnosti to malo veľmi ďaleko a svoje by o tom vedela porozprávať práve Dagmar, ktorá si neustriehla jazyk. A to doslova. Na Farme totiž došlo k "oblizovačkám", a to úplne mimo párov, ktoré tam vznikli, čo bolo mnohým proti srsti a stali sa príčinou následných konfliktov a hádok. Nehovoriac o tom, že v spoločnej spálni prišlo k ďalšej apokalypse. Jeden z farmárov to prehnal tak, že sa počas spánku vyvracal do postele. 

Kto sa odviazal, kto koho bozkával a koho zvratky skončili na matracoch, uvidíte už dnes večer na Markíze a veru... Niečo takéto Farma už dlho nezažila!  

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu