Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nový partner Karin Haydu: PRASKLO jeho tajomstvo... Nedávno randil s TOUTO známou ženou!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram K.H.)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami sme na Topkách našich čitateľov informovali, že herečka Karin Haydu (45) sa pochválila novým partnerom. Po niekoľkých rokoch teda nie je single, no a po jej boku sa aktuálne objavuje muž, ktorý je od nej o 15 rokov mladší. Najnovšie sme sa dozvedeli, že herečka nie je jeho prvá známa partnerka a vo vodách šoubiznisu už predtým lovil!

Pred pár dňami Karin na Instagrame zverejnila fotku z Abu Dhabi, kde jej spoločnosť robil výrazne mladší muž. Redakcii Topky.sk sa vtedy podarilo zistiť, že jeho meno je Dávid, má 30 rokov a žije v Banskej Štiavnici, kde má v prenájme penzión, ktorý riadi. Dvojica sa mala zoznámiť približne pred mesiacom na predstavení, kde Karin hrala.

Nový partner Karin Haydu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Spoločná foto zaľúbencov spôsobila slušný rozruch, no do redakcie sa nám dostal tip, že Dávid sa zdrživa v spoločnosti známych žien celkom rád. Krátko predtým, ako zbalil úspešnú Karin, mal randiť s inou známou kráskou. A síce s bývalou farmárkou, dnes podnikateľkou a influencerkou Kristi Dali. 

Dvojica sa mala podľa nášho zdroja stretávať celé leto, pričom vzťah s Karin údajne prišiel na rad krátko po rozchode. „No veď to nie je žiadne tajomstvo, veď sme spolu chodili do spoločnosti," povedala pre Topky.sk  35-ročná Kristi, keď sme ju oslovili. 

Nový partner Karin Haydu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Na ďalšie detaily však bola skúpa. „Ja sa k tomu vyjadrovať nebudem. Je pravda, že som to ukončila, ale normálne spolu vychádzame, zostal sme kamaráti," dodala na naše ďalšie otázky s tým, že svojho ex partnera ani jeho aktuálny vzťah nechce rozoberať a súkromné záležitosti nebude prepierať verejne. 

Nový partner Karin Haydu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.D.)

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu