Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

DRÁMA ako z hororu: Karin Haydu OKRADLI počas dovolenky!

Karin Haydu Zobraziť galériu (10)
Karin Haydu (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Karin Haydu (46) počas svojej dovolenky zažila scénu ako z hororového filmu. Prepadli ju v aute... A tak sa jej vysnívaný výlet po Európe zmenil na nočnú moru. Toto by určite nechcel zažiť nikto!

Karin Haydu počas dovolenky zažila PREPAD: Dráma ako z HORORU! (Zdroj: Vlado Anjel)

S letom sa neodmysliteľne spája aj cestovanie. Herečka Karin Haydu každý rok navštevuje hory, ale i more. Netají sa tým, že nie je oddychový typ. Rada si totiž užije dovolenku naplno. Miluje spoznávať rôzne kultúry a rada navštevuje pamiatky. Pri putovaní po svete však treba rátať aj s rôznymi nástrahami, ktoré na nás číhajú.

Galéria: Karin Haydu

Svoje o tom vie aj Karin, ktorej sa v minulosti stal veľmi nepríjemný incident. Nedávno sme ju zastihli na otváračke showroomu s okuliarmi, kde si naň zaspomínala. Na cestu po Európe už nikdy nezabudne... Toto by nechcel zažiť snáď nikto!

DRÁMA ako z hororu:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram K.H.)

„Bolo to už aj 20 rokov dozadu. Išla som s mojím partnerom na Tour de Europe a nemali sme vtedy žiadne GPS navigácie, mali sme iba mapy a išli sme po celej Európe. Našoférovala som nejakých 11 600 kilometrov, čo je teda dosť za 6 týždňov. Videla som v podstate skoro celú Európu z auta a zažili sme aj veľmi nepríjemné veci,“ priznala sa Karin a pokračovala vo svojom zážitku.

„Zažili sme prepad normálne na červenej, takže sme prišli o doklady, prišli sme v podstate o všetko, ale aj napriek tomu sme dokončili tie naše plány a dovolenku. Akurát sme nemohli ísť do Afriky cez Gibraltár, pretože sme nemali tie platné doklady, také dočasné nám vystavili,“ šokovala svojou príhodou z dovolenky, kde ju okradli. Hoci prežila hororovú drámu, aj tak tento výlet považuje za jeden z najkrajších v svojom živote. Ako bude vyzerať jej tohtoročné leto sa dozviete z nášho videorozhovoru vyššie.

DRÁMA ako z hororu:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram K.H.)

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu