Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ľahšia o 42 kíl a... SVADBA priamo pred markizáckymi kamerami!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Totálna premena a ďalšia životná zmena! Vo včera odvysielanej epizóde Extrémnych premien mali diváci možnosť vidieť Alexandru, ktorá sa zbavila 42 nadbytočných kíl. Okrem toho sa z nej však priamo pred kamerami stala vydatá pani.

Alexandra Vršánska začínala v šou so 107 kilogramami. Počas premeny si prešla zrútením a pomáhať jej musel nielen tréner Maroš Molnár, ale aj psychologička, ktorá je v tejto sérii súťažiacim k dispozícii. 

44-ročná dvojnásobná mamička nakoniec svoju premenu zavŕšila naozaj úspešne. Počas galavečera jej váha ukázala 65 kilogramov. 

Ľahšia o 42 kíl
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Ľahšia o 42 kíl
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Počas celého roka, ale aj dlho predtým jej bol oporou partner Peter, s ktorým je 11 rokov. Svadba nejaký čas nebola na programe dňa, keďže Alexandra už raz vydá bola. „Chcem ju požiadať o ruku. Ona o tom nevie. Predtým bolo, že ona už bola vydatá a ona nechce, takže to dakedy plánujem, že keď troška to utíchne, že ju požiadam o ruku,” prezradil pri nakrúcaní. 

Žiadosť nakoniec uskutočnil počas dovolenky v Ománe a Saša bola celá bez seba od šťastia. Možno už aj začala plánovať svadbu, ale nakoniec všetko urýchlil práve Maroš Molnár. „Ty si ju požiadal o ruku, v danom momente to môžeme uzatvoriť. Ja mám všetko nachystané, stačí, že sa Saša pôjde prezliecť do svadobných šiat. Je tu človek z úradu, môžete mať obrad priamo tu, všetko je zabezpečené. A tie Extrémne premeny skončia naozaj extrémne, extrémnou zmenou Saše a zmenou vášho spolužitia na právoplatné manželstvo,” vyslovil počas galavečera ponuku, ktorú sa snúbenci napokon rozhodli prijať. Pozrite si zábery z ich televíznej svadby v priloženej galérii. 

Galéria: Extrémne premeny - svadba Alexandry Vršánskej

 

Viac o téme: Extrémne premeny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu