Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Komička vyznala city Petrovi Marcinovi: Vážne to urobila TAKTO?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram P.M.)

BRATISLAVA – Peter Marcin (55) si svojím humorom získal množstvo ľudí. Aj keď sa už tak často neobjavuje v úlohe herca, z televíznych obrazoviek úplne nezmizol. Momentálne ho môžu diváci vídavať vo vlastnej talkšou s názvom Neskoro Večer. Tentokrát sa medzi pozvanými hosťami objavila aj komička, ktorá ho úplne dostala!

Herca Petra Marcina si môžu diváci pamätať hlavne zo seriálu Susedia. Ak by hlbšie zalovili v pamäti, určite by si spomenuli aj na relácie Uragán či Hurikán, kde s kolegom Andym Krausom svojimi vtipmi bavili celé Slovensko. Avšak tieto časy sú dávno preč a už 8 rokov sa venuje vlastnej relácii. Na televíziu nezanevrel a pravidelne sa objavuje na obrazovkách RTVS.

Do talkšou s názvom Neskoro večer si pozýva zaujímavých hostí z rôznych oblastí, ktorých rád spovedá. Tí ho niekedy prekvapia natoľko, že sa dostane do rozpakov. Tentoraz prijala pozvanie známa komička z online sveta Diana Tuhá alias Nasratá žena. Pod týmto pseudonymom sa prezentuje na sociálnych sieťach, kde zabáva svoje publikum. Zároveň sa netají tým, že je veľkou fanúšičkou samotného moderátora.

Komička vyznala city Petrovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram N.V.)

„Keď som sa dozvedela, že budem jedným z hostí Petra Marcina, ktorý je podľa mňa skvelým autorom, nedýchala som niekoľko týždňov. Viete, čo to pre mňa bolo vydržať? Smiech, zábava, ani rozosmievanie ľudí totiž nemá žiadne limity, každému sa páči niečo iné a u mňa je klasikou, ku ktorej sa dodnes vraciam, aj Peter,“ napísala s nadšením.

Nasratá žena, ako sa ona sama nazýva, si pre herca pripravila milé a vtipné prekvapenie. Doslova mu vyznala city! Ako poctu mu totiž zložila pesničku s názvom Óda na Marcina! „Ten Peťo berie ma,“ znel refrén skladby. Spolu ju odpremiérovali v poslednom diele talkšou a zároveň sa komičke splnil dlhoročný sen. Nižšie si môžete pozrieť, ako im to spolu spievalo.

Viac o téme: Peter MarcinNeskoro Večer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu