Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalší šialenec na cestách: Hviezda markizáckej Tváre takmer prišla o život na DIAĽNICI!

Známa tanečnica na diaľnici takmer prišla o život. Zobraziť galériu (3)
Známa tanečnica na diaľnici takmer prišla o život. (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - V uplynulých dňoch akoby sa s dopravnými nehodami roztrhlo vrece. Po nedeľnej tragédii na zastávke Zochova, pri ktorej zomrelo 5 mladých ľudí, sa pritom na bezpečnosť na cestách upozorňuje viac ako inokedy. No niektorí vodiči sú nepoučiteľní... Desivé chvíle na diaľnici najnovšie zažila aj tanečnica z markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome Monika Sakmanová. Všetkým svätým môže ďakovať, že je ešte nažive!

Tragédia na zastávke MHD v Bratislave v nedeľu zarmútila celé Slovensko. Hrozivá udalosť ešte nestihla odznieť a krajinou zarezonovala ďalšia udalosť - nehoda v Čadci, pri ktorej opitý vodič zrazil mamičku s dieťaťom. Téma bezpečnosti na cestách je tak v týchto dňoch aktuálnejšia ako kedykoľvek predtým. Napriek tomu si niektorí vodiči nedajú povedať...

Najnovšie mala desivú skúsenosť aj známa tanečnica z markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome Monika Sakmanová. Na diaľnici takmer vinou šialenca prišla o život. „Prosím vás, okrem toho, že šoférujete naje*aní, tak šoférujete ako jeb*utí! Dnes som skoro prišla o život na diaľnici, lebo nejaký, s prepáčením, kok*t si to túroval 170 a nepozerá na značky, že opravujú cestu a je tam 60-ka!“ opísala situáciu známa Slovenka. 

Pohotový manéver jej tak zachránil život. „Jediné šťastie, že som zabočila, čávo tak zaflekoval na poslednú chvíľu, že ho zabrzdila značka a ďalej pokračoval vo svojej hre - kto bude prvý doma!“ prekvapuje Monika. „Pekne vás prosím, diaľnica nie je rely! Myslite aj na ľudí, ktorí naozaj domov chcú prísť a je im jedno, o akej hodine. Spamätajte sa! A majte zľutovanie!“ vyzvala všetkých.

„Sorry za vulgarizmy, ale už by aj stačilo tento týždeň... Bohužiaľ, nenájdem jedného pekného slova na človeka, čo si sadne za volant pod vplyvom hocičoho... Ani na tých slepých pretekárov,“ dodala tanečnica. A my sa k jej výzve pridávame - jazdite bezpečne a podľa predpisov!

Monika Sakmanová s partnerom raperom Rakbym
Zobraziť galériu (3)
Monika Sakmanová s partnerom raperom Rakbym  (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Monika SakmanováTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu