Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dojemný ODKAZ SuperStaristky mŕtvej spolužiačke (†21): Zomrela na zastávke smrti… Stále tomu NEMÔŽEM UVERIŤ!

Zosnula Broňa zo zastávky smrti bola spolužiačkou Miriam Jarošovej zo SuperStar. Zobraziť galériu (5)
Zosnula Broňa zo zastávky smrti bola spolužiačkou Miriam Jarošovej zo SuperStar. (Zdroj: Tv Markíza/ Facebook M.J.)

BRATISLAVA - Piati mŕtvi, dvaja ťažko zranení a ďalší s rôznym rozsahom zranení. Taká je bilancia nedeľnej tragickej nehody na zastávke Zochova v Bratislave, kde do ľudí narazilo auto v plnej rýchlosti. Vinou vodiča pod vplyvom alkoholu vyhasol život aj mladej študentky Broni (†21). Tá bola spolužiačkou súťažiacej posledného ročníka SuperStar Miriam Jarošovej (20). Speváčka jej do neba poslala dojemný odkaz!

Celé Slovensko otriasla správa o tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala v nedeľu krátko po 22. hodine na frekventovanej zastávke MHD v Bratislave. Do ľudí čakajúcich na autobus vo vysokej rýchlosti vrazilo auto. Ako sa neskôr ukázalo, to pod vplyvom alkoholu šoféroval generálny sekretár deaflympijského výboru Slovenska Dušan Dědeček. 

Vinou tohto človeka vyhaslo 5 mladých ľudských životov, ďalší dvaja sú vo vážnom stave a niekoľko ďalších je zranených. Na ceste na internát bola v nedeľu večer aj 21-ročná nádejná gymnastka Broňa, študentka Fakulty telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského. Správa o smrti sympatickej tmavovlásky zasiahla obrovské množstvo ľudí...

Miriam Jarošová súťažila v poslednom ročníku SuperStar.
Zobraziť galériu (5)
Miriam Jarošová súťažila v poslednom ročníku SuperStar.  (Zdroj: Tv Markíza)

Aj súťažiacu posledného ročníka speváckej šou SuperStar, Miriam Jarošovú. S Broňou boli dobrými kamarátkami a spolužiačkami zo strednej pedagogickej školy v Levoči. Zronená speváčka na sociálnych sieťach zverejnila spoločné video a zosnulej Broni zanechala dojemný odkaz do neba: 

„Zlatíčko moje. Stále tomu nedokážem uveriť. Sľubujem ti, že budeš mať špeciálne miesto v mojom srdiečku. Dávaj na nás pozor tam z hora. Moc, moc ťa ľúbim a toto ma bude bolieť ešte strašne dlho. Taktiež ti sľubujem, že sa budem stále venovať hudbe, ako si aj chcela. A dotiahnem to ďaleko, lebo stále budeš pri mne. Spi sladko a stretni tam svojho Freddieho.“

Vyjadrujeme úprimnú sústrasť!

Dojemný ODKAZ SuperStaristky mŕtvej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Facebook M.J.)

Dojemný ODKAZ SuperStaristky mŕtvej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Facebook M.J.)

Viac o téme: SuperStarMiriam Jarošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu