Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žilkovej utajený MILENEC: Ale, veď... ON JE GAY!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram VŽ)

PRAHA - Herečka Veronika Žilková sa bude čoskoro rozvádzať a už má aj nového partnera. Vo svojej nedávno vydanej knihe si však zaspomínala na speváka, s ktorým strávila noc počas vysokej školy. Ten je už pritom 35 rokov šťastný po boku muža.

Už dnes večer sa Veronika Žilková postaví na pódium v rámci koncertu k 60. narodeninám speváka Pavla Vítka. A práve s ním kedysi počas vysokej školy strávila noc plnú vášne. 

„Bolo to v mojom dejvickom byte, kam som sa presťahovala, keď ma naši vyhodili z domu za nejaké odhalené scény. Ale myslím, že som nebola jediná. Vtedy tých dievčat Pavel vystriedal viac. Mali sme také "free hippies" obdobie,” napísala herečka vo svojej autobiografii. 

Vítek pritom neslávi len okrúhle narodeniny, ale aj 35 rokov po boku svojho partnera Janisa Sidovského. Pracujú a žijú spolu už tri a pol desaťročia a v roku 2006 uzavreli registrované partnerstvo. Kto by to bol povedal, že zamlada striedal dievčatá ako na bežiacom páse... A s jednou ženou sa dokonca aj oženil, v roku 1983 sa jeho manželkou stala o dva roky mladšia výtvarníčka Dagmar. 

Janis Sidovský a Pavel Vítek
Zobraziť galériu (2)
Janis Sidovský a Pavel Vítek  (Zdroj: Profimedia )

Viac o téme: Veronika ŽilkováPavel Vítek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu