Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

TRETIA svadba Zuzany Plačkovej: Šokovala svadobnou róbou… TOTO vážne?!

Zuzana Strausz Plačková sa bude vydávať už po tretí raz. Zobraziť galériu (14)
Zuzana Strausz Plačková sa bude vydávať už po tretí raz. (Zdroj: Instagram Z.S.P.)

BRATISLAVA - Známa slovenská influencerka Zuzana Strausz Plačková (31) nedávno avizovala, že so svojím drahým chystá tretiu svadbu, keďže ju nedávno pred zrakmi divákov požiadal jej manžel René Strausz o ruku. Tentokrát sa rozhodli zabiť dve muchy jednou ranou a vybaviť naraz krst aj svadbu a konečne tak, ako to podnikateľka vždy chcela, a teda v kostole. Šokovala však výberom svadobných šiat...

Rozhovor so Zuzanou Plačkovou (Zdroj: Ján Zemiar)

Zuzana Strausz Plačková pred pár týždňami priviedla na svet svoje tzv. zázračné dieťa Diona, ako ho sama nazvala. Šoubiznisové vody však prominentný pár opäť poriadne rozbúril, keď v priamom prenose na Miss Universe SR ju jej manžel René požiadal už po tretí raz o ruku. 

TRETIA svadba Zuzany Plačkovej:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Zuzana samozrejme súhlasila a v rozhovore pre Topky.sk. nám aj vtedy prezradila, ako to všetko plánuje a veru svoj sľub aj dodržala. 

Keďže chce influencerka spojiť príjemné s užitočným, tak svadbu zlúči s krstinami ich syna a všetko bude teda prebiehať v kostole tak, ako po tom Zuzana vždy túžila. „Požiadal ma o našu tretiu svadbu, lebo sme si povedali, že keď budeme malého Diona teraz krstiť a nemáme svadbu v kostole a vždycky sme chceli, lebo ja som veľmi veriaca, tak sme si povedali, že vlastne spojíme to tak, že v ten istý deň najskôr nám urobia svadbu a hneď nato sa urobia krstiny, čiže vlastne budeme taká kresťanská rodina,“ prezradila Zuzana v rozhovore pre Topky.sk.

Avšak kráľovná Instagramu si tentoraz prekvapivo nepotrpí na žiadne pompézne kreácie, ako u nej býva zvykom a dokonca si na seba neoblečie ani veľkolepú svadobnú róbu. To je doslova šok.

TRETIA svadba Zuzany Plačkovej:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

„Svadbu sme mali 3. 10. 2015. A teraz 3. 10. sa zoberieme v kostole, kde následne nato má Dionko krstiny. Ale nerobíme okolo toho žiadnu ceremóniu, ani svadobné šaty nebudem mať,“ vyjadrila sa Zuzana no svojom profile a týmto bezpochyby všetkých odrovnala.

Pri prvej svadbe zvolila pompéznu ružovú róbu a tá druhá v Las Vegas prebiehala v nádherných bielych šatách. A teraz zrazu Zuzana tvrdí, že v prípade tretieho obradu si na róbu nepotrpí. 

Spomínaný symbolický dátum bude teda patriť predovšetkým Dionovi a podnikateľka sa v tomto prípade uskromní. 

TRETIA svadba Zuzany Plačkovej:
Zobraziť galériu (14)

TRETIA svadba Zuzany Plačkovej:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu