Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VEĽKÁ PÁRTY Tv JOJ: Rozídená herečka prišla sama, čerstvá posila z konkurencie aj Gregorová bez zajačika!

Diana Klamová, Zuzana Mauréry, Hana Gregorová Zobraziť galériu (4)
Diana Klamová, Zuzana Mauréry, Hana Gregorová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – V jednej z bratislavských reštaurácií s výhľadom na dominantu hlavného mesta sa včera uskutočnila veľká media párty televízie Joj. Program v podobe predstavenia nových projektov, spevu Mariána Čekovského (45) a Ondreja Kandráča (44), ktorí sa postarali o uvoľnenú atmosféru pri Dunaji, si užívali mnohé jojkárske tváre. Rozídená herečka Diana Klamová (25) dorazila sama, aj Hana Gregorová (69) nechala svojho zajačika doma... A ukázala sa aj čerstvá posila z konkurencie!

Párty Tv Joj (Zdroj: Maarty)

Nové projekty televízie sú už naplno rozbehnuté, nové pozície sú obsadené a po roku sa stretli všetky známe jojkárske osobnosti na jednom mieste. Moderovania sa chopil Bruno Ciberej a všetkým predstavil plány Jojky na nasledujúce obdobie. Môžete sa tešiť napríklad na Česko Slovensko má Talent, reality šou Láska na chate, súťaž Riskuj alebo na známy seriál Nemocnica.

Galéria: Média párty TV Joj

Na párty sa ukázali mnohé tváre Jojky a medzi nimi aj herečka Diana Klamová, ktorá prednedávnom spolu s hereckým kolegom Dáriusom Kočim oznámila rozchod. Vyzerá to tak, že nesmúti, ale priam žiari a na včerajšej párty vyzerala úžasne.

Párty Tv Joj
Zobraziť galériu (4)
Párty Tv Joj  (Zdroj: Ján Zemiar)

Diana nebola sama, ktorá prišla bez partnera. Výnimkou nebola ani Hana Gregorová, ktorá svojho zajačika zrejme nechala doma. Na schudnutej herečke nebadať roky a takpovediac ani nestarne. Zrejme jej vzťah s mladším mužom veľmi prospieva.

Párty Tv Joj
Zobraziť galériu (4)
Párty Tv Joj  (Zdroj: Ján Zemiar)

Zuzana Mauréry sa ukázala tiež. Správy o definitívnom odchode z Markízy a nové miesto u televíznej konkurencie potvrdila svojou účasťou na včerajšej párty. V Jojke dostala úlohu v seriáli s názvom Prokurátorka.

Párty Tv Joj
Zobraziť galériu (4)
Párty Tv Joj  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac záberov zo štvrtkovej media párty Tv Joj nájdete v našej FOTOgalérii vyššie!

Viac o téme: Zuzana MauréryHana GregorováTV JojDiana Klamová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu