Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Víťazka Love Islandu ŤAŽŠIA O 10 KÍL: FOTO... Na túto postavu hrdá nebola!

Laura Chrebetová a Martin Kulhánek šou Love Island vyhrali. Zobraziť galériu (4)
Laura Chrebetová a Martin Kulhánek šou Love Island vyhrali. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Laura Chrebetová sa do povedomia verejnosti dostala minulý rok ako jedna zo súťažiacich markizáckej šou Love Island. A napokon s Martinom Kulhánkom celú šou aj vyhrala. Odvtedy blondínka na sebe maká a v posledných mesiacoch si vysekala tip-top postavičku. Už v televíznom projekte sa však pýšila super figúrou. No nebolo to tak vždy. Kedysi mala o 10 kíl viac... Na túto postavu hrdá nebola!

Hoci sa Laura pýšila super figúrou už na ostrove lásky, po finále projektu sa do cvičenia pustila naplno. S priateľom a kolegom zo šou Martinom Kulhánkom si zo spoločných tréningov spravili doslova tradíciu. No a mesiace pravidelného pohybu sa na sexi blondínke aj viditeľne podpísali - dnes sa pýši vysekanou fitness postavou. 

No blondínka netají, že v minulosti na svoje krivky veľmi hrdá nebola. Bolo totiž obdobie, kedy mala pár kíl navyše. Konkrétne 10 kíl. A na sociálnej sieti Instagram zverejnila aj zábery, ktoré sú toho dôkazom. Je evidentné, že v tom čase Laure ručička na váhe ukazovala viac. 

„Obdobie, kedy som nebola dvakrát hrdá na to, ako vyzerám,“ napísala k fotkám a pridala aj svoje aktuálne na porovnanie. „Ale tu je dôkaz toho, že to ide,“ napísala víťazka Love Islandu hrdo. Veď pozrite na ten rozdiel!

Víťazka Love Islandu ŤAŽŠIA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.Ch.)

Viac o téme: Love IslandLaura Chrebetová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu