Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Toto nie je dovolenka, ale MAKAČKA: Aha, akú postavičku skrýva slovenská moderátorka pod šatami!

Dagmar Dianová Zobraziť galériu (4)
Dagmar Dianová (Zdroj: Instagram DD)

CHORVÁTSKO - Moderátorka Dagmar Dianová alias Didiana sa svojou postavou často nechváli, ale keď tak urobí, ten pohľad stojí za to. Napriek tomu sa rozhodla, že tento rok spojí dovolenku s poriadnou drinou...

Asi nikomu by ani vo sne nenapadlo, že Dagmar Dianová, známa ako Didiana, má na svojej postave čo vylepšovať. Bežne nechodí oblečená nijako vyzývavo, ale keď sa ukáže v plavkách, asi málokto by na nej našiel jedinú chybičku. 

Dagmar Dianová v lete 2021
Zobraziť galériu (4)
Dagmar Dianová v lete 2021  (Zdroj: Istagram DD)

Napriek tomu sa moderátorka rozhodla tento rok absolvovať netradičnú dovolenku. Vybrala sa totiž na pobyt so Zorou Czoborovou, ktorá sa už roky netají tým, že svojim zverenkyniam dáva poriadne zabrať. Ich dni sú naplnené cvičením a poriadne sa zapotia. 

A Didiana sa evidentne neulieva. „Kto by to bol povedal, že bude tak makať,” napísala Zora k spoločnej fotografii na Facebooku. Rovnaký záber zdieľala aj samotná Dianová a kto ho videl, musel si pri pohľade na jej postavu povedať: „Páni!”

V brutálnej forme sú samozrejme obe a je až neuveriteľné, ako tieto ženy vyzerajú. Didiana pritom nedávno oslávila 45 rokov a Zorica zas v januári 55. 

Toto nie je dovolenka,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DD)

Toto nie je dovolenka,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DD)

Viac o téme: Dagmar Dianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu