Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šteklivé FOTO Czoborovej a jej “Schwarzeneggera”: Polonahá a… Joooj, čo tá RUKA ŠMÁTRALKA?

Zora Czoborová s manželom Petrom Zobraziť galériu (10)
Zora Czoborová s manželom Petrom (Zdroj: Ján Zemiar)

CHORVÁTSKO – Známa fitnesska Zora Czoborová (55) si užíva leto v Chorvátsku a nie je sama. Spoločnosť jej robí niekoľko žien, no okrem dámskeho osadenstva má sexi trénerka pri sebe aj svojho “Schwarzeneggera” Petra Iliáša s ktorým si vychutnáva všetok voľný čas naplno. Peter sa počas plavby na lodi tak odviazal, až jeho namakaná ruka zrazu pristála na Zorkinom…

Zora sa opäť raz rozhodla v lete spojiť príjemné s užitočným, a tak skombinovala relax a oddych s prácou na luxusnej jachte v krásnom Chorvátsku. Plaví sa po Jadranskom mori s tímom žien, ktoré sa rozhodli spraviť niečo pre seba a vyrysovať si svoje telá do plaviek.

Czoborová si však svoju prácu trénerky spríjemňuje aj so svojím svalnatým fešákom Petrom, ktorý sa neuveriteľne podobá na spomínaného známeho rakúsko-amerického herca, rovnako nabúchaného Arnolda Schwarzeneggera zamlada. Niet divu, že Zoru počas plavby jej drahý dobíja svojou energiou. 

Šteklivé FOTO Czoborovej a
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram Z.C.)

Spolu si užili aj romantické chvíle pri západe slnka. Horúčava a opojný nápoj, zdá sa, urobili svoje, a tak ju jej miláčik znenazdajky chytil za prsník... a pikantná fotka bola na svete. Na Zorke ešte v tvári vidno samotné prekvapenie, ale zrejme si to užila. Záber sa jej zapáčil natoľko, že si tento šteklivý moment pridala aj na svoju sociálnu sieť. „S ním ma baví svet,” napísala Zora pod svoj príspevok.

Šteklivý záber Zory Czoborovej s Petrom nájdete v galérii nižšie.

Viac o téme: Zora CzoborováPeter Iliáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu