Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Moderátorka Vacvalová s manželom: TOTO bola ich prvá UTAJENÁ “svadba”… Na Gerlachovskom štíte!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram L.V.)

VYSOKÉ TATRY - Magický dátum 24. 4. 2022 sa stal dňom, kedy si slovenská moderátorka Lenka Vacvalová (32) a jej partner Jan Poláček oficiálne povedali svoje áno. Obrad sa konal v kostolíku v Tatranskej Kotline. To však bolo už druhýkrát, čo si dvojica vymenila svoje sľuby. Prvýkrát sa tak stalo pár dní predtým... Rovno na Gerlachovskom štíte!

Dvojica svoju prvú "svadbu" doteraz pred verejnosťou tajila. Včera sa však podelila o video, ktoré tento romantický moment zachytáva. Týždeň predtým, ako si manželia povedali svoje áno v kostole Nanebovzatia Panny Márie v Tatranskej Kotline, si svoje sľuby vymenili aj na vrchu, ktorý ich spojil. 

Lenka a Honza mali totiž svoje prvé rande vo Vysokých Tatrách, spoločne vtedy vyliezli na Gerlachovský štít. „Kedysi sme si povedali (len tak zo žartu), že sa vezmeme na Gerlachu. A tak sa nakoniec aj stalo. Pár dní pred našou svadbou sme si dali sľub pred horami, ktoré nás spojili. Lebo čo si sľúbime v horách, to je sväté,“ vyznala sa dnes už pani Poláčková. 

Moderátorka Vacvalová s manželom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

A ako na záberoch vidno, od manžela dostala symbolicky ďalší prsteň. Dokonca s rovnakým kameňom, aký je na vrcholovom kríži. Dvojica svoje milé tajomstvo skrývala až doteraz. Podelili sa oň v deň, kedy štartujú ďalší bláznivý bežecký projekt, ktorým opäť budú zbierať peniaze na charitatívne účely. Detaily si však ešte nechávajú pre seba.

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu