Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Superštíhla Kveta Horváthová: Fú, tá si dopraje... Jeden koláč za druhým!

Kveta Horváthová Zobraziť galériu (4)
Kveta Horváthová (Zdroj: Instagram KH)

BRATISLAVA - Moderátorka Kveta Horváthová kedysi bojovala s nadváhou, už roky ale ohuruje extra štíhlou postavou. Niekto by si možno myslel, že blondínka si vôbec nedopraje napríklad sladké. Ale to je omyl!

Kveta Horváthová po pôrode dcéry Paulínky bojovala s kilami navyše. Podarilo sa jej však vrátiť sa do starej formy a dokonca je možno ešte štíhlejšia ako kedysi. 

Superštíhla Kveta Horváthová: Fú,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KH)

Zvyčajne si ľudia myslia, že keď niekto zhodí toľko kilogramov, musí už byť na seba navždy veľmi prísny. Kvetka však dokázala, že postavičku ako lusk si vie udržať aj s konzumáciou sladkých pokušení. 

Najnovšie totiž poskytla rozhovor herečke Zuzane Vačkovej, a ten sa nakrúcal v obľúbenej kaviarni markizáckej moderátorky. A hneď sa priznala, že tam veľmi často zaskočí na koláčik. „Niektoré sú plnotučné, fakt že kalorická bomba, ale no a čo? Žijeme len raz! A potom, keď idem z tréningu, keď som po cvičení, aby som nemala výčitky, tak je taký raw koláčik, vraj minimum kalórií,” prezradila. 

No niekedy neskončí len pri jednom kúsku. „My si tu občas robievame také ochutnávky, že si dáme z každého trojuholník a všetci z neho jeme. Teraz sme tak riešili aj cookies,” priznala a hneď objednala pre seba a Zuzanu rovno tri koláče. 

Superštíhla Kveta Horváthová: Fú,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.H.)

Herečku tým poriadne zaskočila. „Inak, mňa si trošku prekvapila, že takto ty úplne dávaš sladké. Ja viem, že ty perfektne pečieš, varíš a tak, ale s tvojou postavou – ja som si myslela, že ty si na to dávaš pozor,” vyhlásila Vačková. 

A hneď dostala "recept", ako sa udržať vo forme a zároveň si aj dopriať. „Ja sa neprejedám. Základ je genetika, ďalšia taká vec je istá striedmosť. Ja si dám, ale nejdeme to jesť pred spaním a viem, že ešte pôjdem s Fanny na prechádzku, prechádzame sa hodinu aj dve, okrem toho cvičím... Ja si dám aj kalorické, ale nejem to každý deň a nezjem toho horu,” vysvetlila Kveta. 

Superštíhla Kveta Horváthová: Fú,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Kveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu