Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slovenský herec po operácii: Takto teraz vyzerá jeho telo... Fú, tá jazva!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (2)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - V rámci liečby rakoviny sa herec Marcel Nemec podrobil už druhej operácii. S fanúšikmi zdieľa mnohé detaily a ukázal im aj to, ako vyzerá jeho brucho po lekárskych zákrokoch.

Marcel Nemec podstupuje liečbu rakoviny od decembra minulého roka. Vtedy musel ísť urgentne pod nôž, pričom mu lekári odstránili kus hrubého aj kus tenkého čreva a tiež slepé črevo. 

Po mesiacoch chemoterapií a následnom vyšetrení sa zdalo, že všetko je na dobrej ceste, onkologická lekárka však Marcelov optimizmus trochu krotila. Následne sa ukázalo, že sa musí podrobiť ďalšej operácii. Tú absolvoval v stredu. 

Herec Marcel Nemec absolvoval druhú operáciu! (Zdroj: Instagram MN)

V piatok mu urobili sonografické vyšetrenie a dostal nejaké infúzie. A v nedeľu sa so svojimi fanúšikmi podelil o záber na svoje brucho. To samozrejme nesie známky vykonaných operácií. Samotný herec prirovnal svoju jazvu k húsenici. 

Slovenský herec po operácii:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram MN)

Hoci sa stále nájdu ľudia, čo na sociálnych sieťach šíria zlobu a prajú len to najhoršie aj človeku bojujúcemu s rakovinou, našťastie je stále veľa takých, ktorí hercovi prajú skoré uzdravenie a veľa síl. My sa tiež pripájame. 

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu