Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalší útok na prezidentkinu dcéru: Toto je absolútne dno!

Emma Čaputová Zobraziť galériu (4)
Emma Čaputová (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Jedna z dcér prezidentky Čaputovej sa venuje modelingu. Pri svojom verejnom pôsobení ale musí Emma prehryznúť mnoho nepríjemností. Na jej adresu sa totiž často znášajú posmešné komentáre. A opäť sa stala terčom!

Emma Čaputová je na očiach verejnosti nielen ako dcéra slovenskej prezidentky. Pôsobí totiž ako modelka a už viackrát sa predviedla na módnych šou či pózovala pred objektívom fotografa. 

Ďalší útok na prezidentkinu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Faceboo Z.Č)

Ďalší útok na prezidentkinu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Emminým poznávacím znamením sú v uplynulom období kratšie vlasy, ale najmä výrazné znamienko na tvári. A práve preň je často terčom posmechu. Mnohí ľudia akoby nevedeli prijať, že aj žena s takouto "vadou krásy" sa môže stať žiadanou modelkou. 

Ironický komentár na jej adresu si pred časom neodpustil napríklad ani poslanec Tomáš Taraba. 

A aktuálne je Emma terčom neznámych "vtipkárov", ktorí ju spojili s opičími kiahňami. Na obrázok s jej tvárou kolujúci po internete upozornila speváčka Barbora Balúchová. Zostala som veľmi zaskočená jedným obrázkom, ktorý začal kolovať po sociálnych sieťach, a to je obrázok dcéry našej pani prezidentky Čaputovej. Je úplne nepodstatné, či som volička našej pani prezidentky alebo nie, tu ide o rozmer ľudský,” začala svoj videopríspevok umelkyňa. 

Na Barbore bolo vidieť, že ju obrázok pobúril a znechutil. „Ja viem, že dcéra našej pani prezidentky si z takýchto vecí asi hlavu nerobí, v čo dúfam, ale vy, čo ste tento obrázok vytvorili a čo ho zdieľate, len ukazujete svoju pravú tvár, lebo je to naozaj preukázanie absolútneho ľudského dna,” odkázala všetkým, ktorí to považujú za vtipné. 

Ďalší útok na prezidentkinu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram BB)

Viac o téme: Emma Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu