Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slovenská speváčka (23) bojuje s rakovinou: Aktuálne FOTO

Patrícia Janečková v Talentmánii Zobraziť galériu (9)
Patrícia Janečková v Talentmánii

BRATISLAVA - Speváčka Patícia Janečková, ktorá kedysi vyhrala šou Talentmánia, začiatkom februára oznámila, že má zhubný nádor v prsníku. Aktuálne má za sebou polovicu z určených chemoterapií.

Patrícia Janečková vyhrala markizácku Talentmániu ako 12-ročná. Dnes má 23 rokov a zvádza ťažký životný boj.  „Rakovina bola, je a bude medzi nami. A aj keď som si vždy myslela, že mladosť rovná sa zdravie, nie je to tak. Výsledky biopsie ukázali zhubný nádor v prsníku,“ uviedla začiatkom februára na sociálnej sieti Patrícia.

Čoskoro nato v rámci liečby podstúpila prvú operáciu a presne na Medzinárodný deň žien zverejnila na sieti Instagram fotografiu z nemocničného lôžka. 

Aktuálne má za sebou polovicu z množstva chemoterapií, ktoré jej lekári určili. „Už som v polovici svojej liečby chemoterapiou a po troch dlhých mesiacoch mám konečne dobrý pocit, pretože výsledky z kontrolného vyšetrenia sú dobré. Má to zmysel!” informovala svojich fanúšikov speváčka. 

K svojmu statusu pripojila aj aktuálnu fotografiu. Patrícia sa nijako nesnaží zakrývať svoju jazvu, no celkovo pôsobí záber veľmi optimisticky a napriek chemoterapiám sa dá konštatovať, že Janečková vyzerá výborne a hlavne šťastne. Želáme jej, aby liečba aj naďalej fungovala a ona sa z ťažkej diagnózy vyliečila. 

Slovenská speváčka (23) bojuje
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook PJ)

 

Viac o téme: Patrícia Janečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu