Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

ŠOK! Známe tváre z Markízy chystajú BITKU: Budú lietať päste... Doslova!

Tréner Jany Landl a herec a spevák Yael sa stretnú v ringu. Zobraziť galériu (6)
Tréner Jany Landl a herec a spevák Yael sa stretnú v ringu. (Zdroj: Tv Markíza/InstagramM.K.)

BRATISLAVA - V posledných období sa u markizáckeho herca a speváka Matúša Kolárovského predierala na povrch najmä jeho nežnejšia stránka - veľa sa hovorilo o jeho vzťahu k dcérke Ney, ktorú má so speváčkou Veronikou Nízlovou. O to väčším šokom je informácia o jeho drsných plánoch. Chystá sa totiž pobiť so známym trénerom Janym Landlom. Budú lietať päste!

O Matúšovi Kolárovskom a Janym Landlovi sa v poslednom období v médiách hovorilo prevažne v súvislosti s ich vzťahmi. Zatiaľ čo u herca to bolo o dcérke Ney, u trénera sa spomínal jeho vzťah s druhou vicemiss 2003 Simonou Brnovou-Slobodníkovou, ktorý už medzičasom aj skončil. Aktuálne však dvojica na seba upozorňuje témou z úplne iného súdka. 

Tváre známe z obrazoviek Markízy sa totiž rozhodli zmerať si sily v ringu. Informuje o tom oficiálny instagramový profil podujatia Fight Night Challenge, kde je už známe, že sa proti sebe postavia aj raperi Separ a Majk Spirit. 

„Dva veľké talenty a známe osobnosti sa stretnú v boxe proti sebe! Matúš Kolárovský alias YAEL je multitalentovaný herec, model a spevák, ktorého baví všetko, čo robí. A na druhej stráne tréner a motivátor Jany Landl, ktorý je bývalý majster Európy a víťaz niekoľkých fitness súťaží,“ píše sa na Instagrame. 

Svoje sily si dvojica zmeria už 3. júna v bratislavskej NTC aréne. Vy si zápas budete môcť vychutnať naživo alebo kdekoľvek online cez PPV stream. Lístky na podujatie nájdete na stránke Predpredaj.sk»

Viac o téme: Jany LandlMatúš YAEL Kolárovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu