Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tanečník Johnny Mečoch zamilovaný po uši: Ukázal frajerku… Aha, zbalil SEXI KOČKU!

Johnny Mečoch s priateľkou Petrou Zobraziť galériu (5)
Johnny Mečoch s priateľkou Petrou (Zdroj: Instagram P.B.)

BRATISLAVA - Ejha! Johnny Mečoch (44) sa do povedomia verejnosti dostal v roku 2005, keď zahviezdil v jojkárskej šou Miliónový tanec. Odvtedy uplynulo dlhých 16 rokov a v živote známeho tanečníka sa toho veľa zmenilo. Napríklad aj partnerka. Aktuálne tvorí pár s 29-ročnou Petrou. A pozrite, aká je to sexi kosť!

Šou Miliónový tanec Johnnymu Mečochovi pred 16 rokmi nepriniesla len verejné povedomie, ale aj lásku. Dal sa tam dokopy so "súperkou" Melániou Kasenčákovou. Ich cesty sa však po čase definitívne rozišli, tanečnica má dnes dve deti s talianskym manželom a Johnny je šťastný po boku novej priateľky. A treba povedať, že zbalil veľkú kočku!

Do oka si padol s 29-ročnou brunetkou Petrou, ktorá si hovorí Pepe. A zdá sa, že našiel ženu svojho života. Svedčia o tom spoločné príspevky, z ktorých je zjavné, že sú do seba zamilovaní až po uši. Navyše, Johnnyho nová priateľka je skutočná kosť. Sociálne siete totiž zásobí fotkami v plavkách, a teda rozhodne sa má čím pochváliť. Pozrite, akú má sexi postavičku!

Tanečník Johnny Mečoch zamilovaný
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

Tanečník Johnny Mečoch zamilovaný
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

 

Viac o téme: Johnny Perfecto Mečoch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu