Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Daru Rolins lanárili do Let's Dance: Odmietla... TOTO je dôvod!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už zajtra sa markizácki diváci môžu tešiť na ďalšie kolo Let's Dance. Prvá epizóda tanečnej šou bola skutočne veľkolepá a prekonala aj tie najväčšie očakávania. Niet sa čomu čudovať, že mnohé známe tváre by sa aj potrhali, aby mohli byť súčasťou tohto projektu a mohli sa zvŕtať na pódiu po boku tých najlepších tanečníkov z celého Slovenska aj Česka.

Koniec koncov, len pred pár dňami vody šoubiznisu rozvírilo vyjadrenie Dominiky Mirgovej, ktorá netajila sklamanie nad tým, že sa do tejto série Let's Dance nedostala. Speváčka sa nechala počuť, že to bolo už dlho jedným z jej veľkých snov, no a v šoubiznise by sa určite našlo aj mnoho ďalších celebrít, ktoré by na takúto ponuku okamžite prikývli. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z 1. kola Let's Dance:

Daru Rolins lanárili do Let's Dance: Odmietla... TOTO je dôvod! (Zdroj: Ján Zemiar)

Nie však speváčka Dara Rolins. Človek by si povedal, že naša popová diva je na účinkovanie v podobnom projekte ako stvorená. Ikonická umelkyňa má tanec doslova v krv a to, ako sa kĺže po parkete v dokonalých elegantných róbach či extravagantných farebných kúskoch, si vie určite predstaviť takmer každý jej fanúšik. Okrem nej samotnej. 

Daru Rolins lanárili do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Božská Dara totiž prijala pozvanie Markízy a tanečnej šou sa zúčastnila - ale len ako exkluzívny hosť. My sme ju pri tejto príležitosti oslovili na rozhovor, kde padli otázky aj na to, či by sa na tancovanie na parkete predsa len nenechala nahovoriť. A veruže nie. Speváčka priznala, že ponuku už síce dostala, ale... Viac sa dozviete v našom rozhovore vyššie! 

Daru Rolins lanárili do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Dara RolinsLets dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu