Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Náhle OCHRNULA! Známu Češku musela brať záchranka: Lekári zistili diagnózu!

Štěpánka Decastelo trpí vážnymi zdravotnými problémami. Zobraziť galériu (3)
Štěpánka Decastelo trpí vážnymi zdravotnými problémami. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Česká moderátorka a bývalá manželka scenáristu seriálu Slunečná Štěpánka Decastelo (42) sa pasuje s nepríjemnými zdravotnými problémami. Už niekoľko dní leží pripútaná na nemocničné lôžko. Z ničoho nič totiž ochrnula. Lekári zistili, čo bolo dôvodom!

Štěpánku v uplynulých dňoch musela do nemocnice brať záchranná zdravotná služba. Už dlhší čas sa pasuje s nepríjemnými atakmi, no naposledy mali veľmi ťažký priebeh. „Už nejaký čas riešim ataky, zrazu nemôžem chodiť, nič si ani podať, ani sa prikryť dekou,“ prezradila pre Super.cz moderátorka. Minulý týždeň však z ničoho nič ochrnula úplne. 

Náhle OCHRNULA! Známu Češku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.D.)

„Prestala som sa úplne hýbať a musela som si volať záchranku,“ povedala Decastelo. Lekári jej robili všetky potrebné vyšetrenia, no pomerne dlho zisťovali, čo je dôvodom jej vážneho zdravotného stavu. „Mám zápal v tele a nejakú autoimunitnú poruchu. Stále sa nevie, čo so mnou je,“ prezradila v utorok Štěpánka, ktorá svoje zdravotné problémy rieši už dlhší čas. 

„Už 3 mesiace beriem lieky od bolesti. Nejaký čas už kortikoidy. Vždy fungujú, potom príde atak. A teraz už ma zavreli na pozorovanie. Podľa toho, čo sa zistí, bude nastavená liečba,“ dodala známa Češka. Jej zdravotný stav sa, našťastie, opäť vracia do normálu. Opäť je, chodí... Dokonca lekári zistili aj nejaké diagnózy, takže včera mohla ísť Štěpánka už z nemocnice domov. Teraz ju však čaká dlhá liečba.

Náhle OCHRNULA! Známu Češku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.D.)

Viac o téme: Štěpánka Decastelo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu